35 yaşındayım evlenip ayrıldım cocuğum yok.işyerinden biriyle bir yıla yakın zamandır beraberiz oda evlenip ayrılmış 12 yaşında bir oğlu var annede kalıyor.bir sene icinde uc kez ayrıldık biri bir hafta biri bir ay en sonuncusu uc ay surdu ayrılık sureci.bir ay ayrı kalınca o aradı uc aylık ayrılık sonrası ben aradım tekrar başladık.
İşyerinden bir arkadaşım capkın guvenilmez uzak dur dedi.ama ben sevdiğim ve guvenmek istediğim icin devam ettim ama icimde hep bir şuphe vardı.whattapta surekli Online oluyırdu bana yazmadığı zamanlarda sorduğumda gruplar var işle ilgili filan diyordu.ama gece 2-3 gibi saatler sabah gozunu actığı anda gibi.ilk zamanlar goruşme sıklığı cok azdı bunları sorun ettim hep.facebookta boşanmış olduğu donemde eski eşi ve oğlu beraber kahvaltıya gitmişler Doğum gunu kutlamışlar boyle fotolarını gordum kadın başka şehirden bizim yaşadığımız şehre gelmiş oğlunun burda olduğu donemde.sahte bir hesap aldım ve kadınla iki saat yazıştım.kaynanam yuzunden ayrıldık kotu biri degil dedi.beni kıskanmana gerek yok bizim evliliğimiz bitti dedi.daha sonra bizim yazışmaları sevgilime atmış.bana cok kızdı doğal olarak bu olay uzerine ayrıldık.bir ay sonra beni geri aradı barıştık.bir ay kadar goruştuk telefonu gec actığı icin kavga ettik yune ayrıldık.uc ay sonra ben aradım tekrar başladık.yeniden başlayınca herşey duzeldi ilgili oldu sık sık buluştuk.annemle tanıştırcam seni dedi.ustunden bir ay gecti sesi cıkmadı bende sordum.annesi koltuk takımını değiştirecekmiş misafir kabul etmiyormuş ben biraz darıldım oda bir hafta sonra tanıştırdı iyi biriydi annesi beni de beğenmiş.sonra işyerindeki arkadaşlarına acıkladı geldiler yanıma tebrik ettiler cok mutlu oldular.
Ben evlilik duşunuyor artık dedim.yazın seni ablamla tanıştırcam dedi.ben bozuldum biz hep sevgili mi kalıcaz dedim.onumuzdeki seni belki evleniriz dedi.cocugu evlenmesini istemiyor onu ikna etmesi gerekiyormuş maddi olarak hazır olmak lazımmış.ben garanti veremem evlilik icin dedi.ayrılmak istedim bir haftadır aynı konuyu konuşuyoruz fikri hep sabit.ben sana evlenmiycem demiyorum ama sure belki uc ay belki bir yıl bekli on yıl olur diyor.ben belirsizliği bekleyemem dedim kavga ederek ayrıldık.ikimizde engelledik telefonlardan.