Kızlar ben edebiyat oğretmeniyim.8 aydır isşizim ve cıldırmak uzereyim 5 yıllık tecrubem var.İlk kez iş konusunda boyle bir sıkıntı yaşıyorum.Halbuki İstanbul gibi bir şehirdeyim cok garip
Şimdi somestr tatilinde mi ozel okullara başvuru yapsam yoksa mart sonuna doğru mu? Ozel kolejlerde calışanlar varsa bir fikir verirse bana iyi olur.
Bir de aslında ben ortaokulda calışmayı daha cok istiyorum ki zaten beş sene icinde cift gorevde calıştığım da cok oldu tecrubem var yani.Liselilerden ziyade ortaokul oğrencileriyle ders işlemekten daha cok zevk alıyorum.Bir bucuk sene once ozel bir ortaokulla sozleşme imzalayacakken imzalayamadan geri dondum icimde kaldı (Kurum uc ortaklıydı birbirlerinden haberleri yok onlardan dolayı sıkıntı olmuştu) Ortaokullara da başvuru yapıyorum ama acaba hep ikinci plana mı atılıyorum diyorum
İşin icinde olan meslektaşlarım,branştaşlarım bana bir fikir verirse yonlendirirse sevinirim.Kapana kısılmış gibi hissediyorum zaten anksiyetem var evde kalınca daha fena hale geldim.Teşekkurler şimdiden