Kizlar merhaba ben 6 senelik evliyim esimle severek evlendik fakat daha sonra siddet hakaretler basladi sabir sabir sabir derken..acaba baba olursa duzelir mi dedim
. 2 sene once bebeğim oldu.ama esim devam aynı hareketlerine.
Bundan 3 ay once cok agir tartistik ailesinin yanında. Cocuğumda vardi ..bosanacam dedim..defol dedi oglumu vermemekle tehdit etti. Bende tamam dedim mahkemeye kadar dursun sizde daha sonra mahkeme kime verirse onda kalsin oglum dedim.baktim bu sefer adam degismeye basladi. 2 ayi gecik zamandır hicbir kusuru yok.sisdet bitti ama tabi daha zaman erken.ama artık benim ona sevgim yok. Gormek bile gelmiyor icimden. Ama o beni cok seviyormuş ve belli de ediyor bunu aslinda siddet haric tabi.
Ama ben hem calışıyorum bebegim agirlik k valide bakti.gecen sene kisin bebegim hafya ici onlarda hafta sonu bizdeydi. Hafta ici biz gormeye giderdik işten cikinca uyuyana kadar.
Bu sene bizde kaldi oğlum. Simdi ise 4 gun k validm bakiyor 3 gun bizde izinlerimizde.
Ha derseniz baba olarak nasil esin.. cok iyi bir baba.. bundan asla suphem yok..
Ama artik ben bu evlilikten yoruldum. Birseyleri ondan gizlemekten yalan soylemekten kisitlanmaktan yoruldum.kiskanclik adi altinda bakkala yolllamaz.ama ben markette calışıyorum sacmalik degil mi?
Sizce ben bosanmali miyim bu adamdan.yoksa cocuğum icin biraz gayret mi gostermeliyim.
K bakmayin cok yorgunum zor yazdim.simdiden cvplar icin tsk ederim
Kararsizlik sizden akila ihtiyacim oluşu
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kararsizlik sizden akila ihtiyacim oluşu