Evet hanımlar bir uyuşugum ki sormayın.

Kan değerlerime baktırdım, bir tek demir değerim eksikti onu hallettik. Acaba depresyonda falan mıyım dedim, psikoloğa gittim problem yok. Yani problemlerim olsa da kriz yonetimim olması gereken gibiymiş. Ben de artık huyum boyle diyorum.

Ama şu an yazmam gereken 2 makale, 1 sunum, uzerine notlar alıp konuşacağım 10 makale daha var. O 2 makaleyi yazmak icin de alan araştırması yapmam gerekiyor aklıma geldikce afakanlar basıyor kacmak istiyorum. Vermem gereken 4 ders kaldı bırakmak istemiyorum tez aşamasında uzatırım diyorum. Bir yandan da kpssye calismam gerekiyor zaten yeterince gec kaldım.

Ama bilin bakalım ben napıyorum? Tabi ki de telefonla oynuyorum, instagram'a giriyorum, hicbir şey yapamazsam uyuyorum.

Gecen donem de boyleydim ama cok problemim vardı hayatımda. Onlara bağlıyordum. Sunumlarımı da son gun sabahlara kadar yapardım onlar da aksine guzel olurdu. Bu sefer boyle olsun istemiyorum.

Daha 22 yaşındayım ustumde sanki olu toprağı var bu uşengeclik beni biterecek. Cozumu olan yok mu