Merhaba hanımlar herkese gunaydın. Benim derdim malesef annem. Annemi bildim bileli depresif biri arada ağlama krizleri tutuyo. Ben kv ile yaşıyorum ve bu evliliği en cok annemle ben istedik en cokta annem. Kendini sucluyo bu durumdan dolayı. Cok gucsuz ve insanlara karşı tahammuzsuzleşmiş zamanında cok ezilmiş ve ses cıkarmamış şimdi o kadar gereksiz yerlerde tepkiler veriyoki insanlara. Ona da uzuluyorum. Kac senedir borc altındalar maddi sıkıntılar, benim evlendikten sonra yaşaığım sıkıntılar, ne bi ablası ne eltisi gelir yanına. Hepsi birbirine kus, kus olmayanlar ise, soğuk. Annemin yaşındakilere bakıyorum; hic biri annem gibi değil mutlu, gununu gun ediyo. Annem evden cıkmaz sevmiyorum diyo bazen cok mutlu bazen aşırı depresif ve bu durumu beni de etkiliyo aşırı şekilde, bakıyorum ben de aynı annem gibiyim hayata karşı. Bazen cok kızıyorum ona bazen cok uzuluyorum. Dun doktora gitmesini soyledim tamam dedi randevu alıcaktım kimliğinin yerini bulamadım alsan da gitmem boş yere alırsın dedi. Şuan borcları var, ve iş yok malum. Ne yapmalıyım annem icin. Bazen boşanıp ailemin yanında donup eski mutlu gunlerime donmek istiyorum cunku ozellikle ben evlendikten sonra oyle oldu annem. Nuksetti bu hali. Cevremde mutlu anne kız gorunce cok ozeniyorum biz annemle oyle değiliz. Annem deprosyanda olabilir mi nasıl duzeltebilirim bu durumu