Kızlar Merhaba,

İş goruşmeleri yapıyorum. Ay sonuna kadar biyerlerde başlamazsam buradaki yaşantıma veda etmem gerekebilir ki bu koye donmem anlamına geliyor ve hic istemiyorum bunu. Son gorustuğum iş yapmak istediğime yakın, koşullar piyasaya uygun, makul yani, gorusme iyi gecti, ben biraz fazla istekli davrandım sanırım. Bu iyi bisey ama asıl patron cok ağır biriydi zaman zaman sozunu kestim, hani kendimi gostericem ya cepte de para olmayıp durum acil olunca biraz heyecan yaptım sanırım ve tabii cok goruşme yapınca insan otomatiğe bağlıyor biyerden sonra.

Bu arada iki kisiyle aynı anda gorustum - mudur ve patron- ortam acayip pis ve karışıktı ve patronu kapıdan gecerken iceri giren meczup biri sandım, o biraz sonra katıldı goruşmeye. Ama sonra konuşunca guzel ve temiz duşunceleri olan biri gibi.

Meselem şu uzunca konuştuk, bana sartları da soylediler ben de tamam bana uygun, calışırım dedim sonra bir sure de sanki orada calısmaya başlamışım gibi şunu bunu yaparız diye de konustuk ben artik son noktada ne gun işbaşı yapacağım kararlaştırılır derken, mudur konumundaki kişi dedi ki; Benim icin siz tamamsınız ama patronumuz ne dusunur bilemem, patron da bunun uzerine benimle tanıştığına cok memnun olduğunu soyledi, lafa mudur bey devam etti, iki kişiyle daha goruseceğiz pazartesi ya da salıya kadar bizden haber bekleyin bu arada da fazla yoğun iş gorusmesi yapmayın dedi.

Sonra tam ben kafam karışmış bir sekilde veda ederken patron bi de nerde oturuyorsunuz diye sordu, soyledim, cok yakinmışiz onlar da o taraftalarmış biraz da bizim muhitten bahsettik. Ve vedalaştık.

Benim kafama takılan bu kadar olumluyken neden tamam demedi patron, acaba kafasinda gorusme sırasinda bi olumsuzluk mu belirdi yoksa daha goruşulecek iki kisi var onları gormeden net bisey demek istemedi mi?

Okuyanlara tesekkur ederim. Yazmanıza gerek yok ama icinizden hayirlisi olsun diye gecirir, dua ederseniz cok sevinirim. Iyi dileklerde bulunan herkesten de Allah razı olsun.

Guncelleme: İse alındım, on gun sonra cıkarıldım on gunde verilen ciro hedefi tutmamış, guler misin, ağlar misın, ben bisey hissetmiyorum artık, ortam boyle siradaki deyip yoluma gidiyorum. Son durum bu