Merhaba hanimlar kismet işte kaderde bunlari yasamakta varmis...
Uzun mu olur kisa bilmem ama ben yazmak istiyorum okuyan cevaplayan herkese teşekkurler. ..

Esimle severek (sadece ben sevmisim) evlendik.. bir cocugumuz var ben ev hanimiyim universite terkim bir meslegim yok ..

Bundan 1 sene once aldatildigimi oğrendim aman cocuk dedim aman issiz gucsuz napayım nasil bakayim ben genc yasta "dul" mu kalayim diye hem cevrenin etkisi hemde kendim esimi hala sevdiğimden devam ettim bir sans daha verdim.. sonuc yine aldatildim herkese gore sadece konusmaymis ne olacakmış bir kere daha deneyecekmisiz..

Bosaniyoruz dilekcemizi verdik anlaşmalı olarak ama ben bitigim hanimlar ben oluyum napicam bilmiyorum esimi cok sevdim nefesim kesiliyor dayanamıyorum onu istuyorum o sarilsa hersey bitecekmis gibi ama grurumuda ayaklar altina alamiyorum ailem destekci ama benim amalarim var evimden yurdumdan olacağım bundan sonra kendi evimin kurallari gecmeyecek cocuğum hasta olsa tek ben olacağım yaninda konusmaya basladiginda sevincle anlatacagim bir eş olmayacak..

Zaten aramizda anlasmazlik vardi ama zit kutuptuk vazgecemiyoduk birbirimizden her dedigimi her istedigimi yapardi karismazdi kizmazdi ama simdi bombos bakiyor gozlerime agziyla ayrilmayalim diyor ama icini biliyorum oda cok istiyor bense oluyorum bitecek bu evlilik diye icim yanıyor...

Karmasik olabilir aglayarak yazıyorum bunlari nasıl atlaticam bir bebegimle kalabaliklarinnicinde kaldim yapayalniz