kızlar ben 5 aylık evliyim ve artık cok bunaldım esimden dolayı bilmiyorum ben mi abartıyorum aslinda soyle anlatayım 2 yıllık bi beraberlikten sonra evlendik esim evde bisey lazım mı diye surekli sorar bazen bana yardım eder arada isten gelirken cogu zaman yani cikolata alır.Supriz yapar ama cogu zaman tartısıyoruz ailesi yuzunden cok yakın oturuyoruz ve surekli gelip gitmemizi istiyolar ve ben oraya gidince surekli benden bisey bekleniyo temizlik yemek vs kayınvalidem bilmedigi icin yemek genel olarak hic bi is yapmıyo misafir gelicegi zaman bile bana yaptırıyo . Artık sıkıldım ve en basinda bana karsı bayagi hataları oldugu icin sogudum ve aramı acıp haftada bigun gitmek istedigimi soyledim uzun zamandırda haftada birkere gidiyoruz ama hala beni zorla goturmeye calısmasından bıktım ve aileside surekli hergun arayıp rahatsız ediyo bugun gelin diye surekli emrivakiler ama esim biliyo benim oraya gidince mutsuz oldugumu neden ısrar ediyo ve beni dusunmedigini hissediyorum sizce abartıyomuyum yoksa haklımıyım ben cok kafama taktıgım icin ilk kez konu acmak istedim