SEVDİKLERİNİZİ SUPRİZ HEDİYE İLE MUTLU EDİN. SADECE ONA OZEL BU HEDİYE HEM COK EKONOMİK HEM DE COK FARKLI !!!​

MERHABA KADINLAR KLUBUNUN DEĞERLİ UYELERİ !​

Guzel Sanatlar Fakultesi, Resim Ana Sanat Dalındaki akademik eğitimimden sonra kendimi Karakalem Portre Sanatı uzerine geliştirdim. Profesyonel olarak karakalem calışmalarımı kişiye ozel portre sanatı olarak icra ediyorum. Eşiniz, sevgiliniz, erkek arkadaşınız, anne, baba, cocuk, evcil hayvanlarınız,sevdikleriniz, kendi şahsınızın portrelerini calışıyorum. Doğum Gunu Hediyesi, Evlilik yıldonumu hediyesi, Sevgililer Gunu, Anneler Gunu, Babalar Gunu vb icin ne hediye alacağım diye duşunmeyin ! ​

İlgilenen arkadaşların yapmaları gereken tek şey e-posta adresime yaptıracakları kişinin fotoğrafını gondermeleri... Gerisini bana bırakıyorsunuz ve resimlerinizi zevkle ve profosyonel bir titizlikle calıştıktan sonra işinizi yolluyorum. Kargo size silindir kutu icerisinde guvenli bir teslimat yapacaktır.
SEVDİKLERİNİZİ SUPRİZ HEDİYE İLE MUTLU EDİN. SADECE ONA OZEL BU HEDİYE HEM EKONOMİK HEM DE COK FARKLI !​

Bu cok ozel calışmanın fiyatı aşağıdaki gibidir:

35X50 tek kişi 50 / 35X50 cift kişi 60​

Fiyatlar sizin de gorduğunuz gibi cok uygun. Kadınlar Klubunun değerli uyeleri olarak bu cok ozel hizmetten yararlanmanızı diliyorum. İnternetten tarama yaptırırsanız bu işin ne kadar emek isteyen ve diğer sitelerde cok daha yuksek fiyatlarda satışa sunulan bir hizmet olduğunu goruceksiniz arkadaşlar. Siparişleriniz profosyonel bir bicimde ele alınacaktır.​

Lutfen aklınıza takılan tum sorularınızı, beğenilerinizi ve eleştirilerinizi iletmekten cekinmeyin​

Sevgilerimle...