Henuz olay tazeyken geldim yanınıza,yanlış birşey yapmamak adına size danışmak istiyorum.
Hepinizin olmasa da bir coğunuzun kucuk cocuğu var,Allah onları butun kotuluklerden korusun.
Benim derdim kucuk kardeşim.
Onun evde olduğu vakitler annem işte oluyor. Bende haftasonu annemin yanına geliyorum genelde.
Kardeşime gunluk harclık bırakıyoruz,yetmediğinde ise aşağıdaki mini marketten almasını,geldiğimizde biz vereceğimizi soyluyoruz. Uzun yıllardır burada oturuyoruz,dolayısıyla herkesi tanıyoruz. Annem bazen kartını bırakıyor ama mahalle biraz kotu,nasıl desem cinayetlerin,kacırmaların bol yaşandığı,surekli uyuşturucu baskınlarının yapıldığı bir mahalle.
Neyse. Marketin sahibi 2-3 ay once değişti. Yeni sahibiyle konuşup anlaşmış annem. Kardeşim yetmediğinde adam yazıyordu,akşam annem ucretini oduyordu. Cumartesi gunu ben markete gittim,borcu odemek icin. Kardeşimin ismini "Şeker kız

Dedim ama bir korku kapladı icimi,nasıl desem.
Gidip adama hesap sorasım var ya. Sen kimsin diyesim var. Hani bu devirde kimse kimseye bir kuruş vermezken sen nasıl birşeyler ısmarlayabiliyorsun yani. Ben art niyet sezdim. sizden bu konuyu yorumlamanızı istiyorum,evham mı yapıyorum yoksa adamda bir art niyet falan var mı? Lutfen yorumlarınızı benden esirgemeyin,cocuklarınızı duşunerek yorum yapın. Yerimde olsaydınız ne yapardınız?