Gunaydın hanımlar,
Konuyu başından anlatmak istiyorum, yurtdışında doğmuş buyumuş bir kadınım ve 1 bucuk senelik bir sozleşme imzalayarak iş'e alındım. Bu iş yeri benim dışımda aynı sureliğine başka bir yabancı eleman daha aldı ve bu ay orda son ay' ımız olacaktı.

Daha onceden patronla bir goruşmem olmuştu ve bana surekli kalmak isteyip istemediğimi sorunca kalmayı istediğimi belirttiğim halde daha once sozlu bir şekilde uyarılan, surekli bahanelerle doktor raporu alıp iş'e gelmeyen, orda calışmak dahi istemeyen ama bir iki kişiyle aşırı derecede samimi olan o elemanı almayı tercih ettiler. Bahaneleri de stresimi kontrol edemiyor olmammış..

Dun oğrendim bunları ve iş yerinden cıkıp kendimi salya sumuk gozlerim şiş halde doktorda buldum, hazmedemedim kafamda yerine oturmayan şeyler var. Onlarla aynı kimliğe sahip olmadığım icin mi boyle oldu ? Kendimi buyuk haksızlığa uğramış hissediyorum , asla oraya geri donmek istemiyorum.

Aranızda bu durumu yaşayanlar oldu mu ? Nasıl tekrar duzeldiniz ? Eşim bana destek oluyor fakat aynı şeylerle karşılaşıp yeni sayfa acabilmiş guclu kadınların yorumlarına ihtiyacım var..