Kızlar ben onceden de konu acmıştım kayınvalide kayınpeder gorunce ile ilgili sorunları en son ben uzak kalma kararı almıştım. Cok uzun oldu ama lutfen okuyun
Ozet gecmek isterdim ama onceki konularımı okursanız anlarsınız neden uzak kalmak istedigimi buraya linkini bırakırdım ama nasıl yapılır bilmiyorum.
Biz konuşmuyoduk eşim de bende ben telefonları acmiyodum. eşim acma bir sure demişti cunku aradıklarında devamlı aramızı bozmaya calışmalar ve hakaret etme boyutuna geliyodu. Dun kapıya dayandılar torunumuzu gorecegiz diye(ama amaclari o degil buraya gelmek icin biz gelelim ozaman annesigilde kalsin oda ogluyla demislikleri var yani torun umurlarında degil)eşim kızdı başta neden mesaj atmadınız her zaman atardınız diye sonra gelin gorun madem dedi ama onlar cıkmak istemediler aşağı indir gorelim dediler bende madem beni gormek istemiyorlar tamam gorur gorsunler dedim yine ıyi yaklaştım.
Eşim indi bi kac dk sonra bağırış cağırış ortalik yikiliyodu basta anlamadim evimizin yonu arka tarafa baktigi icin sonra hemen indim başlarına millet toplanmış annesi kendini yerlere atıyo beddualar ediyo sizin de oğlunuz var Allah ondan cıkarsın diye ve daha neler neler. Babası eşime şerefsiz ve daha ağza alınmayacak hakaretler ediyo
Sonra babası beni gordu baktim kucağında oğlum var almak icin yururken o bağıra bağıra uzerime yurudu o an kafayı yedim bağırdım ver oğlumu diye başta cekti vermedi sonra tekrar bağırınca verdi eşimde hemen geldi babasına kızdı sen nasıl bagiriyosun diye bebegim okadar korkmuski sesi cıkamadı hic daha 3 aylik.
Sonra bu bayağ surdu annesine diyoruz cıkalım yukarda konuşalım biz size cıkın dedik diye yok kendini yerden yere atıyo bizi almıyorlar eve diye ,bizde millete acıklamaya calışıyoruz biz cıkın dedik ama cıkmadılar diye.
Sonra baktım bu kalkmiyo yerden hala bayilmalar ayilmalar ambulans cağırıldı hemşire baktı kalbinde tansiyonunda bi sıkıntı yok ama gitmek istiyosan yine goturelim dedi yani yalandan yapmış her şeyi resmen hastahanede tum tahlilleri yapmışlar hic bi sorun cıkmamış .
Sonra gittiler hastaneye yine eşim yanlarında oldu geldiler hic bişey olmamış gibi .
ben artık dayanamadım tansiyonum yukselmiş kalp carpıntısı başladı acile gittim iğne vurdular kalp grafiğinde kalp atışlarım duzensiz cıkmış birde bebeğimi emziriyorum bu stresle ua kesilirse diye korkuyorum.
Neyse eve gectik hastahaneden annemde vardı hic bişey yokmuş gibi davrandılar ozur dilediler o kadar hakarete bedduaya ragman ben sinirlendim konuşmak istemiyorum dedim ancak annem benim hatrima konuş dedi
diyorlarki bugunun uzerine cizik atalım hic bişey yokmuş gibi ıyi olalım dediler ee ben nasıl unutuyum bunları giderken de ellerini uzattılar eşim opmek istemedi benim annem op dedi sonra bana da dediler bende optum o kadar pişmanım ki bizi buraya rezil ettiler ellerini optum bide sanki teşekkur eder gibi
napiyim kızlar nolur yardımcı olun uyuyamadım sinirimden yasattiklarindan....
Mahalleyi birbirine kattılar...
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Mahalleyi birbirine kattılar...