iyi aksamlar
Abimin eşi, yani yengemle aslında iyi bi ilişkimiz var. Gecmişte bi konu acmıştım yengemle aramızda gecen bi sıkıntı alakalı ama, onun pişman oldugunu anladım yuz yuze geldigimiz de ki mahcup bakısları beni etkiledi herşeyi unuttum soylediklerini yuttum ve konuyu asla acmadım. Zaten oyle whatsaplar da sohbet muhabbet eden beraber gezip tozan turden ilişkimiz yok ama o olaydan sonra bana napıyosun nasılsın tarzı mesajlar atar oldu acıkcası bu durum beni rahatsız etmedi arada sırada konusuyorduk yani. Uzun zamandır bize gel kahve icelim diye teklifte bulunuyodu pazar gunu vakit buldum gittim.

Bana “ ilyeda sen taraf tutan biri degilsin gelip abini bana savunmayacaksın bildigim icin bu derdimi sana anlatıcam kendi ablama anneme bile anlatmadım” diye başladı. Abim onunla 6-7 aydır ilişkiye girmekten kacıyormuş. Zaten eskiden de iyi degildik ama 7 ayda sadece 3 ke oldu ben cok bunaldım diye agladı. Bende cok uzuldum ona destek olmaya calıştım. Burdan okudugum kadarıyla ona onerilerde bulundum işte biraz cilve biraz renkli gecelikler falan filan.
Hatta bunları akıl verir gibi degilde bi yerde okumustum boyle boyle seyler yazıyodu tarzında anlatarak soyledim ki yanlıs anlamasın. O da bana geceligim hic yok almam lazım falan dedi.
Salı gunu de ona mesaj attım işte x sitede indirim var bi bak begendigin gecelikleri bana at bende aldım bi kac tane alayım dedim tamam dedi attı 2-3 tanesini.

Bugun gecelikleri geldi bende vakit kaybetmeden sabah 11 gibi goturdum kapıdan verdim eve girmedim. Suratı asıktı ama hic ustume alınmadım abimle mi tartıstılar acaba diye duşundum.

Meğersem bizim gelin annemi de arayıp abimi aynı konudan şikayet etmiş. Ve ilyeda sana bişey demedi mi diye sorunca hayır cevabını alınca zaten sadece dinledi ben onu kardeş yerine koydum kendi ablama anlatmadım ona anlattım o derdimi dert saymamış demiş.

Benden beklentisi abimle konusmasıymış, abim beni severmiş beni dinlermiş. Bi konu gecince ilyedanın duşunce tarzını cok seviyorum cok mantıklı diyomuş. Benim abime kızmam akıl vermem gerekirmiş.

Şimdi Allah askına bana konusmanın basında sadece sana anlatıyorum denilen şeyi gidip anneme anlatsaydım derdine dertlenmiş mi olacaktım? Anlatmak aklıma bile gelmedi. Anlatsam yanlıs olur bana gore, hemde boyle ozel bi konuyu.
İkincisi yengem bana boyle bi konuyu anlatırken bile utandım. Gidip abime neden ilişkiye girmiyosun diye nasıl sorabilirim? Sormam normal mi olur? Cunku ben cok utanırım abimle nasıl bu konuda konusabilirim ki? Ben mi cok sığ duşunuyorum?
Kimseye bişey demedim diye suclu oldum.
Yengemde caresiz belki de ondan bilemiyorum ama bu konuda abime gidip yengemle neden ilişkiye girmiyosun, yapma etme demek dışında nasıl konusabilirim? Bana biraz fikir verseniz ?