cift maaş olmaktan nefret ediyorum !!!!
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- cift maaş olmaktan nefret ediyorum !!!!
-
03-10-2022, 04:49:14slm kızlar.beni bilenler bilir,oyle eşiyle yada hayatıyla ilgili buyuk sıkıntıları olan biri değilim aslında. eşime cok aşığım,oda bana.cok iyi bir evliliğimiz dunya tatlısı bir oğlumuz var.evleneli 2 yıl oldu,kayınpederin durumu cok iyi olmasına rağmen cift maaşız diye herşeyimizi biz kendimiz yaptık.cok şukur odedik bitirdik borclarımızı.sorunum kullanılıyoruz! eşimin evlenmeden once ablasına cekmiş olduğu kredi varmış.biz evlenene kadar oduyorlardı.ama biz evlendikten sonra odemeyı bıraktı.işleri kotuymuşşş,biz odeyelimmiş,daha sonra onlar toplu verceklermiişşş...miişş miişş... odedik bitti 1.5 yıl oldu.toplam 15000 lira,ama hala odemek adına ses bile yookk !! neyse duğun kaldı uzerimize,ablanın kredi kaldıı...gecenlerde babasının bir odemesi varmış 3000 lira onu odedi eşim...şimdide 17000 lira yine bir odemesi cıktı kayınpederin.aslında bu borc iki gorumcenin kocası ve kayınpederin birlikte girdikleri ama battıkları bir iş icin cektikleri kredinin taksiti !!! ama iki enişte oralı olmadığı icin borc kayınpedere kaldı,dolayısıyla yine eşime !!!! bende dun yemin ettim! bunuda odersen bitiririm bu evliliği,sustukca beni kullanıyo senin ailen dedim.aslında kayınpeder ve kaynana cok ıyı ınsanlar.cokta severim.hic sucları yok.adam naapsın damatlar yıktı ustune,kredi kayınpederin ustune.eşimde cok kararlı,babam odeyemicek gibi olursa mecbur oderim ben diyo.cift maaşız diye surekli kullanıyo bizi gorumceler ! yok yok diye ağlarlar ama bizden daha kaliteli yaşarlar.tamam bizim odemeye gucumuz var,hicbir maddi sıkıntımız yok,ama ben mecburmuyum milletin salaklıklarının bedelini odemeye.bende dedimki eğer o parayı odersen ya evliliğimi bitiririm yada ailenden annen baban dışında tek bir allahın kulu benim evime giremez ! cok kotu bozuştuk.siz olsanız napardınız ???