Kızlar selam,
Yakın zamanda konu acmıştım aynı işyerindr calıştığım bir arkadaşım hakkında. Sağlam bi kazık attı bana saolsun. İşimi kaybettim onun yuzunden. Bana kardeş gibi davranıp arkamdan işler cevirmiş icine yalan yanlış şeylerde katarak. Eski calıştıgım yerde herkes oğrendi bu kızın bana attığı kazığı. Uzaklaştı herkes ondan. Ama tabi cokta bulaşmak istemiyorlar bulaşmasın bize diye. Onlarda haklı tabi, yakın arkadaşına bunları yapan insan onlara neler yapmaz ki..
Bu kız hakkında bişey oğrendim. Bilginin sağlamlığından eminim. Bu kız evli biriyle konuşuyor hem de calıştığı yeri etkileyecek biri bu adam.
Gunlerdir duşunuyorum. Bana yapılan haksızlığı yediremiyorum kendime. Once unutmaya calıştım ama olmuyor. Hazmedemiyorum. Ortada bi neden yokken bana boyle kotulukler yapan insanı Allaha havale etmekle yetinemiyorum.
Siz olsaydınız bu bilgiyle ne yapardınız? Calıştığı işyeri duyarsa işten atılır bu şekilde icim soğur. Ama bu durumu nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum.
Bi akıl verin lutfen, boyle bi insana kotuluk yaparak ben de kotu biri olurmuyum?