Canımı sıkan durum ise şoyle. Zaten bebekten dolayı cok aktif bir cinsel yaşam kalmadı haliyle fırsat buldukca oluyor. Bir duzenimiz yok. En son ne zaman oldu şu an inanın hatırlamıyorum. Neyse . Gecen gun bebeğimiz erken uyudu akşam 9da. Normalde yorgun değil isek sakin bir gun olmuş ise bebek de huzurlu uyuduysa ilişkimiz oluyor. O gun de normal bir gun oluruz diye duşunuyorum kendimce. Hani bekledim ama gorumcemi unutmuşum saat 10 da onu almaya gidecekmiş neyse git gel 10 bucuk oldu saat o sırada da bebeğim uyandı zaten saat de gec oldu cunku sabah işe erken gidiyor.
Bugune geleyim. Eşimin hareketlerinden anlarım genelde keyifli ve sırnaşık davrandı bugun hatta gecen izninde annesini hastaneye goturdu annesi bugun yine huysuzluk etti ama gitmedi yanına cunku normal iyi durumda . Ciddi bir şey olsa 1 dk bile durmaz gider. Dedim bugun yakınlaşırız. Bebeğimiz huysuzdu bu kez ama o da akşam uyudu sonunda . Tamam olur derken kardeşini alacakmış yine işten bu kez saati belli değilmiş mesaj atacakmış . Bekle bekle 11 bucukta mesaj attı gecikecekmiş gelme dedi. Bugun de bitti yani.
Oyle canım sıkıldı ki bu şehirde olduğumuz icin kotu hissettim. Ben karısıyım ama kardeşi annesi hep benden once geliyor . Yani bugun gelemeyeceğim biraz dinleneceğim demek bu kadar zor mu.
Bana gelince de bilmediğim nobetci eczane ye akşamın 9 unda yuruyerek gidersin demişti gecenlerde. Hem de o sıralar havalar buz gibiydi. Ben nasıl edeyim de derdimi anlatayım bu adama? Bu şehirde olmayı hic istemiyorum artık