arkadaşlar konu şu ; Amcam ve eşiyle yıllardır kus barış giden bi ilişkimiz var ailecek. kendileri Yurtdışında oturuyor, tatillerde turkiyeye geliyorlar. her geldiklerinde mutlaka bi problem cıkıyor. ya kendi kendilerine bişeye kırılıp kusuyorlar annemle yada babamla yada bikac sene barışıyorlar diğer geldiklerinde yine kusuyorlar.niye gule gule demeye gitmemişiz falan gibi sacma sebepler hep .kendilerini sayalım istiyorlar ama onlar bize aynısını yapmıyor. 30 yıldır ne bana ne aileme yurtdışına istek yapıp goturmeye teklif bile etmediler mesela. annem bayağı kinlendi bu sefer yengeme. Şimdi problem şurda. 1 bucuk ay sonra duğunum var. babannem ve yengemin annesi bana baskı yapıyorlar yengeni ara duğune davet et diye. annemde bi yandan baskı yapıyor sakın aramicaksın gibisinden. babam deseniz arada kaldım kızım ben sana bırakıyorum diyor annemin cenesiyle başedemediği icin. 2 yıldır kusum bende onlarla. arasam habersiz cağırsam mı bilmiyorum. annem duyarsa bana cephe alacak lafımı nasıl ciğnedin diye. cağırmasam cok sevdiğim babannemi uzuyorum. fikriniz nedir?