Kizlar vallahi catlicam buda kafa yani ne dusunecegimi sasirdim

bir ilişkim vardı aynı yerde calışıyorduk amirleri oğrendiği icin ilişkimizi gizlemeye karar verdik tabi ben bir kac kişiye soyledim nerden bileyim gidip birinin tekrar soyleyecegini patronlarina,bu arada ben hemsireyim o guvenlik ve guvenlik hemsire ilişkisi hastanede yasak. Daha onceden bir kere uyarı yedi ve kimseye soylemeyelim diye beni uyardı. Kizlar bie gun oncesi buluştuk birlikte uyuduk aynı sabaha uyandik adam beni eve bıraktı ve ne aradi ne sordu. Meger guvenlik amiri herkesin icinde bunu rezil etmis ben sana ne dedim diye bende bunu bir arkadasimdan ogreniyorum. Onu gorunce kahroluyorum arkadasima demis ben ona kimseyee guvenme dedim guvenilmicek insanlara guvendi kac yasinda adamım beni rezil etti amir az kalsin dovecektim onu orda demis bir de annesi yogun bakima kaldırılmış onu soylemiş psikolojisinin kotu olduğunu anlatmış tabi arkadasimin bana soyleyecegini biliyor. Beni gorunce bir bakışı var icim parcalanıyor,yanimda bir doktor vardi ve guluyorduk onunla gordu ve bana uzun uzun ters ters bakti arkadasim koluma carpti duzgun dur cocuk sana bakiyor cok gevsek olma dedi bu nedir onuda anlamadim

bazen gozlerini kacırıyor gormemezlikten geliyor ve ben ona cok adım attim en son mesaj attim cevap vermedi artık yapacak pekte birsey yok gibi,geceleri eczaneyi guvenlik aciyor sirf onu gormemek icin baskasini gonderiyorum

siz ne duşunuyorsunuz bu konuda ? Vaktini ayıran herkese teşekkurler