arkadaşlar 1yıl 2 aylık bir ilişkim vardı herşey gayet guzeldi biz farklı bir şehire taşınacaktı bunu bildiği halde cıkmaya başlamıştık sonra ben farklı şehire taşındık arada gidip geliyordum zaten kendisi karşı komuşumdu halada oraya gittiğimde karşı komşusuyum cunku anneannemler var orada taşındıktan 10 ay sonra gecen cuma ayrılmak istediğini sıkıldığını free takılmak istediğini soyledi sonra bende biraz usteledim hani hallederiz felan diye ama olmadı guzel bir şekilde ayrıldık işte bana mesaj attı uzun ne kadar iyi biri saf temiz biri olduğumu birdaha benim gibi birinide hayatında belkide bulamayacağını felan yazdı kısmetse ilerde belki daha sağlam adımlar atmış şekilde karşılaşırız ve belkide tekrardan cıkarız dedi oyle guzel bir şekilde bitirdik ama ben cok seviyorum ve ayrılmak istemiyorum 1.5 hafta sonra oraya gidicem zaten beni ister istemez gorucez karşı komşusuyum sonucta sizce pişman olup geri donermi ya da geri donmesini bana nasıl sağlarım? lutfen yardımcı olun
ayrılalı bugun 7 . gun ayrıldığımızda heryerden fotoğrafları kaldırdı durumunu sildirdi face şifresini felan değiştirdi kuzeni benim yakın arkadaşım onunla konuştukları zaman benimde ayrılacağımız aklıma gelmezdi ama sıkıldım demişondan değil ama ilişkimşzden sıkıldım demiş kuzeni unutamazsın ki sen onu demiş o da unutulcak biri değil zaten ama boylede kafam rahat felan demiş kafası cok karışıkmış yani o da bilmiyor duzelip duzelmeyeceğimiz sizce ne olur ya lutfen yardım edin feri doner mi?
eski sevgilim nasıl geri doner ?
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- eski sevgilim nasıl geri doner ?