Merhaba arkadaşlar.
Benim 1.5 yıllık ilişkim var ve ara ara bazı sorunlar yaşıyoruz. Ben cok ilgi seven bir insanım sevgilim de oyle. Dun gece sevgilim dışarı cıktı ve gece gec saatte bir sure yazdığına cevap vermeyince ve aradığımda da ulaşamayınca sitem ettim. O da benim sitemim uzerinden icindeki her şeyi doktu...
Ozgur değilmis. Zevklerinden benim yuzumden mahrum kalıyormus. Cok saygısızmısım. Her şeyine karışıyormusum. Tek başına dizi bile izleyemiyormuş... Evet bazen karışıyorum mesela icki icmesine cok uzuluyorum o yuzden az icmesi icin tembihliyorum ama bu kadar icsellestirdigini tahmin etmemiştim...
O icini doktukten sonra ben de ona hak verdim ve dikkat edeceğimi soyledim. Ona kişisel ilgi alanı icin musaade edeceğimi de belirttim. Normalde hafta sonu kamerada konuşurken hemen konuşmak isterdim ve sonra 2 saat falan konuşunca o oyun oynamak istediğinde ben bozulurdum biraz daha konuşalım diye.
Bugun tamamen farklı davrandım. Konuşalım diye diretmedim, konuşurken de "isin varsa soyle, halledince sonra konuşuruz" dedim. Bunun uzerine"benden soğudun, eskiden kapatmamak icin diretirdin." dedi. Ben artık anlayamıyorum nasıl davranmalıyım. Hayir bugun yine de onu cok sevdiğimi belirttim, soğuk davranmadim ve kişisel alanına saygı duydum yine suclu oldum. Sorun ne sizce?