Eşiniz size normalde cok iyi davransa birden eften puftan seyden evde kavga cıksa gecen papci konusunu acmistim surekli elinden tel duşmuyor oyun oynuyor diye bende kavga yapmistim oda bana patlamisti. 2 gundur kusuz 2 gundur de yemek yapmiyorum normalde asla yapmamzlik yapmam işten yorgun geliyor diye. Neyse bugun yapmadım diye evde de birkac daginiklik vardı bağırıp cağırmaya başladı bu eve girmek istemiyordum artık , kendi evime adım atasim gelmiyor, temizligini yemegini yapmiyorsan sen ne işe yariyorsun! Bıktım artık senden! Bende gideyim de kurtul dedim. Git bidaha da gelme , eğer donersende almam seni eve dedi. Normalde boyle bı insan değildi evliligimiz boyunca ailesi yuzunden kavga yaptik bugunde eve cok gec gelmisti. Normalde her akşam sarılır oper arar sorar cok ilgilidir . Birden bire değişim yaşadı . Yatarken de yarın bu evde gormeyim dedi ve yattı. Lutfen bosanin diye mesaj atmayın. Ben yarın bu evden gitmezsem her sinirlenisinde nasıl olsa gitmez diye bana bu şekilde davranmasina izin vericem. Sadece surunmesini istiyorum ama bidaha getirmez diye de korkuyorum. Eşimi cok seviyorum o da beni seviyor ufak tefek şeyler haricinde guzel anlasirdik yuvami yıkmak ta istemiyorum cok caresizim..