hepinize tekrardan merhaba değerli ablalarım kardeşlerim onceden actığım konulardan tanıyanınız vardır .21 yaşındayım aile ici psikolojik şiddet gordum akran zorbalığını lise sona kadar yaşadım ozet gececek olursam.Bugun ki danışmak istediğim konu ise gercek hayatta erkeklerle konuşamadığım icin 2017 yılında sanal sevgili edindim sadece bir kere goruşebildik reelde.1 yıl once beni terk etti 1 yıl tek sevgili olduk yani.ama ona cok alıştım cok bağlandım fedakarlık yaptım hergun ders calışmayıp telefonda konuştum.Yaptığım iyiliklere karşılık beni sudan sebeple terk etti geri donmek icin yalvardım yakardım bana aşırı ağır laflar soyledi illa bizim aileden bi erkek istiyorsan kuzenimin numarasını veriyim dedi.Daha once sevgilisi olmadığı yalanı falan.İlk sevgilimdi ve onu cok sevdim 1 yıl oldu ama unutamıyorum ve o şuan mersinde universite okuyor geziyor eğleniyor sevgilisi var benden sonra birsuru sevgilisi oldu .Ben ise universite terkim evde oturuyorum acılarımla caresizliklerimle.Belki bana kızan olacaktır ama cok sevdim ve unutamıyorum zaman gecince unuturum sandım olmuyor ozlemim kat be kat artıyor gun gectikce.İcimde ona soylemek istediğim bircok şeyde var icimde tutmak zor geliyor ama beni en son oyle rezil ettiki artık daha da yazamam..