Bana yardim edebilecek birileri varmi ?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Bana yardim edebilecek birileri varmi ?
-
03-10-2022, 04:45:14Kizlar merhaba yeni uyeyim ve icinden cikamadigim bir sorun var . Ben hayatım boyunca kendi kararlarını alamamış bir insanım benim yerime hep başkaları karar verdi . Şimdi diyeceksinizki bu senin sucun biraz dik başlılık yapsaydın sonucta kendi hayatın. Ama bu soylediklerinizin hepsini hatta daha fazlasını yaptım ama olmadı bir şekilde yine kararı veren ben olamadım. Neyse konuya geceyim gecen sene biriyle konuşmaya başladım gorucu usulu ile ve annem her defasında evlenmem icin baskı yaptı yani nasıl desem sozleriyle falan tanıma aşamasındayken surekli evlilik yolunda acele ettirdi ve tabi en sonunda boyle birşey yapmadığını soyledi. Onuda bir yandan anlayışla karşılamak istiyorum yılları acıyla izdiraplagecmiş kotu birbirinden fena lafcibir ailesi olmuş. Babamın aileside acıkcası soyle kafadalar bende olsunda kimsede birşey olmasada olur .onlarda sahip cıkmamış babam cok iyi bir insan ama hep pasif . Annemde kızının iyi biriyle evlenmesini istedi herhalde cunkucocuk gayet efendi duzgun iyi bir işi olan kendi halinde biriydi soz yuzukleri takıldı o işi dolayısıyla yurt dışındaydı fazla bir arada duramadık. Ama iki tane gorumce vardiki allah duşman başına vermesin yaptıklarını burda anlatmayacağım uzun uzun . Cocukta onların ağzına bakınca en sonunda verdim eline yuzuğu gonderdim. Aradan biraz zaman gecti aile dostumuzun oğlu vardı bana karşı duyguları vardı biliyordum hatta butun aile biliyordu. Bende bir tanıyayım dedim ve bu seferde o taraf cok acele ederek hemen yuzukler takıldı inanın bende anlayamadım ha bu kadarda olmaz diyeceksiniz ama oluyor işte insan başına gelmeden yaşamadan bilemiyor onu tam olarak sevdiğimden emin olmadan sozlendim. Allahım yarabbim sozlenmez olaydım elti bir cıktı meydana goreceksiniz kavgalar hasetler kusmeler tavırlar. Benimle aynı durumda olan bir cok kişi var burda durumlarımız cok benziyor. Ben şimdi cok mutsuzum ne yapacagimi bilmiyorum evlenip gitsem o mendebur kadınla ve sevmedigim bir adamla bir omur yaşayacağım. Evlenmesem yaşadığım yer cok kucuk bir yer hadi ilkinde haklıydım ikincidemi kotuydu derler hemde yuzume karşı hadi ben kendimi duşunmuyorum ama ailem yıkılır bu sefer. Hele teyzem olacak o kadın kendi yediği haltlariunutur beni kınar anneannem aynı şekilde vs vs kizlar ne yapmaliyim