6 kardeşiz, babam herkese birer daire verdi.arsa karşılığı almıştık, babamin geliri cok az .o evleri kendi cabasıyla asla alamazdı. Evlerin bazıları mutaahhitin başka mahallelerdeki dairelerinden yani hepsi aynı binada değil.
Sorun şu;evler cocuklarin uzerine yapıldı.benimki de dahil.giris katta olduğu icin annemler benim payıma duşen evde oturuyor.benim maddi durumum iyiydi olene kadar otursunlar istedim.
Ben ise artık işten ayrilmak istiyorum. Cunku cok yıprandım. Calışmak istemiyorum.
Ailemin kardesimin cıkacağı eve gecmesini, daireme ise kiraya vermek istiyorum.biraz da onların evinde otursunlar.ama asla yengem kabul etmiyor.kirayi o alacakmış.
O zaman benim dairemin kira bedelini (1300 tl ) 5 kardes aranizda paylaşıp bana odeyin diyorum kizkardeşlerim ve eşleri kabul ediyor ama yengelerim ariza cikariyor.
Herkes hakkini alıp kenara cekildi ben hakkım olani alamıyorum. O para bana harclık olur ve calışmama gerek kalmaz ama aileme ne diyeyim simdi evden cikin mi?
Keske evleri kimsenin ustune yapmasalardı.babamin gidecegi yeri yok,benim ise o paraya ihtiyacım var.ustelik tup bebek tefavisi goruyorum.
Yengelerim elini taşın altına koymak istemiyor.
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Yengelerim elini taşın altına koymak istemiyor.