Merhaba kadınlar kulubu
İnan ’ın ne yapacağımı bilmiyorum evlendiğim ilk gunden buyana sorunlarla uğraşıyorum eşimin ailesine karşı ayrı bir zaafı var onlar ne soylerlerse ya gelip bana yaptırmaya calışıyor ama belli oluyor yada kendisi yapıyor bunu anlıyorum herşeyde ailesini tutuyor yanlış veya annesi yalan konuşssa dahi goz gore gore yine annem haklı diyor eşimin duğunden onceki borcları ve ailesinin herşeyi ben bilirim benim lafımdan cıkılmayacak tavrı aileme hakaret etmeleri ve yapıp sonra hicbirşey yapmadık demeleri ve eşimindre aynı şekilde tasdik etmesi bazen kendimden şuphelenmeye sebep oluyor cunku inkar ediyorlar bunları bir kenara attım ben 7 aylık evliyim başlarda ben borc var diye erteleyelim bu sorunlar falan cocuk bağlar bizi diye istiyordum kocamda annesi borcunuz var ne cocuğu diyordu oda işte bakamayız falan diyordu hep şimdi ise cocuk yapalım sabah dedi bana akşamına gorumcem aradı cocuk yapmıyormusunuz diye soruyor .ben onceleri defalarca dedim istiyorum diye bakamayız edemeyiz allah yine gosteriyor bana ben kendi istiyor sandım yine ailesi imiş eşim akıllı birine benziyor ama bazen anlam veremiyorum yaptıklarına annesi bu kızı bırak dedi kapıya attı beni sonra geldi aldı benimde yaşadığım bircok seyde yalan konuştular savundularda kocam borcu olduğu halde gecinemem diyor annesi yaparız bişeyler diyor evleniyor sonrasında da bana oyle dediler kapatırız olur bişeyler dediler şimdide cocuk yap diyor cocuk yapalım diyor allah aşkına irade nerde normalde 30 yaşında adam ama bariz belli oluyor onların ağzıyla geldiği dokunuyor bana ne yapmam gerek
Eşim ben haric herkesi dinliyor
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Eşim ben haric herkesi dinliyor