Hanımlar merhaba.ben eşimle 3 yıllık evliyim.eşim, başta bana cok duşkun, sevgiyle dolu, yardımsever bir insandı.benim kıskanclık takıntımdan dolayı onu hep baskıladım.evde tv izleyemedik bile beraber o derece kıskancım.elimde değil bu durum.daha yeni evliyken bir tartışmamızda o uyurken evi terk edip arkadaşıma gittim onda kaldım.ve bunun uzerine daha 5 kez evi terk ettim.tartışmazlarımızda ona bıcak cekmişliğim var.evdeki cam saksıyı ayağımla kırmışlığım var.ona hep gecmişimde ilişkim olduğunu, o kişinin beni unutamadığını bana mesaj attığını soyledim.canını acıtmak icin.halbuki boyle bir şey yok.(ve sanırım bu en ağırına giden şey oldu.aklımda başkası olduğunu duşunuyor) cocukken bir tacize uğradım, erkeklere guvenemiyorum ailem tarafından ise cok ilgi goremeden buyudum.ve travmalı gecmişim kocamla aramda patlak verdi o kadar kibar, bana aşık bir adamı kaybettim.şimdi ise o bana kotu davranıyor.beni evden kovuyor.hakaretler ediyor.ne yapacağımı bilemiyorum.boşanmanın eşiğindeyiz.bana travmalar yaşattın ve seni affedemiyorum diyor.2 kucuk bebeğimiz var.bana akıl verin ne yapmalıyım???