Parkta muzik dinliyordum tek değildim kadınlarda vardı.Bir adam geldi karşıma oturdu.Rahatsız oldum kalktım eve doğru gitmeye başladım.Karşıdan karşıya gecerken adamda kalktı yuruyerek peşimden geliyor eve gidemedim oğrenmesin diye.Ara yola girdim gozden kaybetsin istedim.Para duşurmuş gibi yaptım arada arkama caktırmadan bakıyorum geliyor mu diye.Adam arabayla karşıma cıktı yolun ortasında durdu paramı duşurdunuz parkta oturuyordunuz belki ordadır dedi.Arkadan gelen arabalar korna bastı mecbur gitmek zorunda kaldı.Koşeye park etti indi bana doğru bayırı cıkıyor.Cuzdanıma baka baka caddeye cıktım hic arkama bakmadım diğer ara yoldan girdim.Arkadaşıma gidiyorum korkumdan.Apartmanın bahcesine giriyordum baktım ortalıkta yok bahce kapısını actım adam yavaş yavaş arabayla geliyor ben hemen girdim karşıma cıktı ben zile basarken arabanın icinde bana uzun uzun bakıp durdu.Siz benimi takip ediyorsunuz dedim.yoo dedi cekti gitti.Kızlar bu neyin nesi? Adam nereye gideceğimi kısa surede nasıl oğrenip karşıma cıktı aklım almıyor.Cok korkuyorum sizin başınıza boyle birşey geldimi?