Bugun ailecek markete gidecektik. Ben kendimi iyi hissetmediğim cok hasta olduğum icin eşime buyuk oğlumla gidebilirsiniz dedim hem bende kafamı dinlerim işlerimi yaşarım rahatca diye duşundum. Buyuk oğlum cok bunaltıyor cunku . Neyse tamam dedi hazırlandı oğluma montunu giydirmeye calıştım o an kactı giymedi. Genelde babası giydirir. Bende o giydirsin diye ustelemedim. Eşim oğluma sen niye montunu giymedin dedi ayakkabısını giyip kapıyı kapattı ben ilk başta şaka yapıyor sandım kapıyı actım. Baktım asansore binmiş Dur dedim kapatma tuşuna bastı umursamadı bile! Arıyorum acmıyor! Sinir kupuyum cidden cok sinirlendim. Hadi gittin telefonunu neden acmıyorsun?! Kızlar ben mi abartıyorum bilmiyorum ama zaten hastayım kucuk bebeğimde var dinlenirim biraz diyordum. Bana soylemeden nasıl programı iptal edip gidebilir (kacar gibi)
Beynim dondu aklımdan kotu şeyler geciyor. (Gelirse eve almamak gibi) Yanlış duşunuyorum muhtemelen ama cok sinir oldum. Bunun acısını nasıl cıkarabilirim bilmiyorum. O kadar sinir bozucu bir hareketti ki oğlumu odasına yolladım direk ona patlamayayım diye

Evet ne duşunuyorsunuz. Boyle yapan kocaya ne yapardınız yerimde olsanız ?