Herkese iyi akşamlar. Benim yavrumun nefes almasında sorun olduğu icin geniz eti ameliyatı olucak kızlar.
Oncelikle onu ozel bir hastanede bir doktora goturdum. Doktor yeni cıkan buharlaştırma yontemiyle kanamasız bu ameliyatı yaptığı ve bu tekniğin daha yeni bir teknik olmasından dolayı onu tercih ettim. Ameliyat dedi ve takdir edersiniz ki yuksek bir fiyat verdiler.
Daha sonra ikinci bir goruş almak acısından devlet hastanesinde bir doktora goturdum ondanda ameliyat gerekli yanıtını alınca bu operasyonu yaptırmaya karar verdim..
Benim sıkıntım ve aklıma takılan şu universite hastanesindeki doktorda ozel hastanede kullanılan aynı teknikle bu ameliyatı yapabileceğini soyledi Ameliyata onun girmesi icin belli bir miktar hastaneye odeme yapmamız gerekiyormuş. Yalnız iki hastane arasında ameliyat ucreti arasında 3 kat fark var.
Eşim universite hastanesinde parada yatırsak doktorun ameliyata girsede asistanları oğretmek icin ameliyatı yapmayacağını falan soyluyor. Kısacası eğitim hastanesi olduğu icin asistanların ameliyatta olucağını oğretmek icin diğer doktorun yanlarında olacağını soyluyor.
Tercihi ozel hastane. Ama beni duşunduren aynı operasyon icin 3 kat fazla para veriyor olmak bana kazıklandığım hissi verdiği icin ağrıma gidiyor. Yanlışmı duşunuyorum bilmiyorum ama maksimum 30 dakika surecek bir operasyona 3 kat para vermek kendimi enayi Gibi hissettiriyor..
Gercekten universite hastanelerinde oğretim uyesi farkı odememize rağmen ameliyatları yetiştirdikleri asistanları yapıyor.??Doktor o ameliyatta izlemci olarak bulunup gerekli olursamı mudahale ediyor?? Bu tarz bir hastanede calışanlar varmı beni aydınlatabilecek
Geniz Eti Ameliyatı
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Geniz Eti Ameliyatı