Kızlar selam buaralar şoyle bişey oluyor kv ile altlı ustluyuz. Bi desturları yok musaitmi demeden kapıya geliyolar hadi gunduz neyse gorumce kv geliyor da. buaralar kp akşam 9 bucukta(işten gelir gelmez) geliyor. Normal geliş saati 5 bucuk 6. mesai olunca boyle gec geliyor. Ozamanlar gelmezdi oyle bize.
Torunu ozluyomuş eşimle konuşmaya geliyomuş. (Eşimde ondan biraz once geliyor zaten. Doğru duzgun ben bile goremiyorum. ) Neyse 2 gun once yanında 13 yaşındaki oğluyla geldiler saat 9 bucuktu yerde yatagımız seriliydi resmen nevresimlerimin ustune ayaklarıyla basıp gecmek zorunda kaldılar. sobanın kenarında camaşırlarım asılıydı biyerlere sıkıştırdım kapı calınca bi aceleyle naptığımı şaşırdım hoşgeldiniz diyip odadan cıktım sinirlendim gitmedim yanlarına eşimle oturdu gittiler. Giderkende kapiya cıkmadım. O saatte rahatsız edilmekten nefret ediyorum. biarada eşim sabah ekmek aldı geldi 10 gibi. Peşinden kp geldi bide kapımız kitli diye" siz kapıyı niye kitliyonuuzzzz ,???' Dedi. E kitlemeyelimde dalın dalın girin gece gunduz.
Hafta sonuda mesela bakıyolar eşim evdeyse cat kapıda bitiyolar. Koşede oturuyor tv izliyor kp. Buarada genc 50 yaşında yok cok erken evlenmişler. Gorumceninde gunduz geldiği yetmiyor bide akşam kontrole gelir gibi geliyor.
Neyse bugunde oğluyla kp aynı şekilde eşimden 10 dk sonra geldi. Bende yemek hazırlıycaktım eşime. Ustum başım musait değildi saat 9 bucuk. Gittim hemen değiştirdim eşim kapiyi actı hic gitmedim gene h.g vs demedim. 7 aylık hamileyim 2 yaşında kızım var surekli misafir gelicek gibi diken ustunde olup evi temiz tutamıyorum bi saatten sonra sadece yatmak istiyorum haliyle ev dağılıyor sağa sola bişeyler dokuluyor insanlara o şekilde gorunmek istemiyorum ama inatla gec saatte geliyolar. Altlı ustlu oturduğun icin mustehak demeyin 4 senelik evliyim bu son 1 aydır boyle. Kp zaten 2. Kaynana her işe karışır.
Onlar cıkarken ben mutfaktaydım bana eşimin kardeşi giderken imalı bi şekilde iyi akşamlar abla dedi bende sizede iyi akşamlar dedim.
Kp : Darıldım gelmiyecem bidaha da size, sen gelmiyon yanımıza vs dedi. Bende baba yemek hazırlıyorum ben eşime dedim.
Ben torunu ozlediğimden gormeye geldiydim felan dedi. Eşimde guldu. Bu seferde uzuldum oyle diyince.
Bu akşam akşam gelme olayıda gorumcemlerden cıktı. 8-9 da ne diye geliyosun. Onceden gelmezdi kimse. Eski koye yeni adet ve rahatsız olduğumu anladılar inadıma yapıyolar diye duşunuyorum artık. Kv istese akşam akşam musait değillerdir vs der gondermez oda anladı rahatsız olduğumu inadıma gonderiyor.
Tamam aramız iyi ne bileyim gunduz gorumcem sıkıldığı icin geliyo sohbet vs ediyoruz olsada akşam akşam gelmesi de batmaya başladı. Ya neden yatağım carşafım yerlerde seriliyken kp yada gorumce gelip gorsun? Bunlar konuşmaktan da anlamaz. Gorumceye imalı yoldan cat kapı misafir sevmiyorum bi insan her an musait olmayabilir gibi şeyler soylemeyi duşunuyorum ama onlari katmadan ortaya.
Ben bekarken babam odama kapımı tıklatmadan gelmezdi.
Bu saatte kimse rahatsız edilmek istemez ben mi yanlış duşunuyorum kızlar.? Ayip mi oluyor gercekten sizce de?
Kp bana darıldı.
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kp bana darıldı.