Kızlar merhaba, canım acayip sıkkın dertleşmeye ve fikir almaya ihtiyacım var.
Gecen haftalarda erkek arkadaşımla bi tartışma yaşadık. Daha doğrusu ben eleştiride bulundum. İş ile ilgili sıkıntıları vardı bi sure para alamıyodu, bende o an bu hep boyle mi olacak gitmek istediğim yerlere gidemiyoruz bana da elimi cebime attırmıyosun ben liseli miyim seninle parkta koşede mi buluşucam tarzı soylemlerde bulunmuştum. ( dangozca konustugumun farkındayım) bunun uzerine ara vermek istediğini beni mutsuz etmek istemediğini soyledi. İki hafta boyunca konustuk ettik ama aramız cok limoniydi. Bu hafta tam anlamıyla duzeldik derken, bugun yeni kriz yaşandı. Bana karşı ilgisiz oldugunu soyledim mutlu olmadıgımı soyledim. Ayrılmaya dogru gittiler konusmalar hep. O da bu aralar keyifsizim her seyden soğudum annem babam bile batıyor bana, bi de soylediğin seyleri tam anlamıyla aşamadım dedi. Ben usteledim biraz daha muhabbet ettik. Beni sevmiyo musun o o derece mi sogudun diye sordum. Seni sevmiyorum diye bi şey demedim bu aralar ictiğim cay bile zevk vermiyor ben sadece seni uzmek istemiyorum cunku mutsuzum diye surekli dile getiriyorsun dedi. Duzelir miyiz bilmiyorum ama zamana bırakalım dedi bende tamam dedim. Kızlar ben şimdi ona karşı nasıl olmalıyım bilmiyorum, zamana mı bıraksam yoksa bana karşı net olmadığı icin tamamen bitirsem mi bilemiyorum. Suan mantıklı olan ne dışardan bakıldıgında goremiyorum. İlgilensem etsem bogulur mu daha cok yoksa iyice bende geri mi cekilsem. Mesajlarım ve aramalarım azaldıgında sitem eden de bi tip. Araya mesafe koysam sanki daha cok kotu oluruz gibi ya da surencemde bırakmayıp tamamen bitirmek mantıklısı bilemiyorum