Benim sıkıntım ilişkimle ilgili hanımlar sanırım hayata bakışımız cok farklı Belki hayat tarzlarımızdan belki burclardan bilemiyorum. Şoyle anlatacağım size kendimi ben arkadaşlık ilişkilerimde cok garantici ve sağlamcıyımdır. Hayatımdaki insanlara arkadaşım değil dostum kardeşim diyebiliyorsam hayatımda tutarım ve bu dostluklarım genellikle cok koklu cok uzun sureli dostluklar olur 15 senelik 10 senelik gibi yeni tanıştığım insanlara karşı cok temkinliyimdir cok fazla samimi olmam tanıyıp guvenene kadar erkek arkadaşıma gelecek olursak , tam tersim diyebilirim hayatına giren herkese dostum arkadasım der daha 1 saat once tanıştığı cocukla bir anda o kadar samimi olur ki inanamazsınız. Sonrada hep yuz ustu bırakılır kazık yer ama umruna bile gelmez boyle devam eder .Yine boyle bir durum yaşadık eskiden memleketinde tanıştığı merhabası olan bir cocukla karşılaştı ve 1 hafta icinde 20 yıllık dost gibi oldular. Tanıştığı cocuk param var gezip tozayım kafasında Kız arkadaşını aldatan deyim yerindeyse zevk sefa p.....gi bir arkadaş ve benim erkek arkadaşım bu cocuğun dibinde surekli abartısız her gun goruşuyorlar her gun surekli bir arama mesajlaşma soz konusu benden cok o cocuğun yuzunu goruyordur. Haftasonu cocuğun arabası var diye iki gunluğune bir yerlere gittiler Pazar akşamı dondu. Arkadaşımla Birlikte bir yemek yiyelim oradan eve gececeğim diye bir mesaj aldım .Bir kac saat sonra aradım nerdesin diye eee şey biz arkadaşımla onun arkadaşlarının evine geldikte burada cay iciyoruz dedi bana haliyle bunu duyunca sigortalar attı. Bende git o arkadaşınla devam et ilişkiye ben yokum dedim. Sizce ben mi abartıyorum sizin tepkiniz ne olurdu bu durumda şimdiden teşekkur ederim