nerden başlasam bilemiyorum eşimle uzun suredir gayet sorunsuz mutlu gunlerimiz vardı taki dune kadar...birgun oncesinde kendi akrabları vardı neyse ağırladık yediler ictiler gittiler ertesi gunde ben kardeşimi davet ettim cunku ondan once gelmek istedi ben musait olmadığımdan kabul etmedim sonra davet ettim neyse eşim herzmanki gibi evi temizledi tam dışarı cıkacaktı biraz nefes almak icin bende dedim ki kardeşim gelecek hemen bozuldu ben dışarı cıkacaktım dedi bende sen cık eşi akşam gelecek biz kızkıza oturacağız dedim zaten sabahtan da bi gerildik ufacık bişyden halbuki artık hic uzamıyordu tartışmalar baya yoluna girmişti herşey neyse evden kavgalı gitti bana cok bağırdı cağırdı ben de trip yaptım gelirken aradı acmadım sonra yine aradı ne lazım diye annem de geldi dedim ekmek al sadece dedim kapattı suratıma
sonra geldi hic yuzune bakmadım konuşmadım ama bi onceki gun akrabları geldiğinde hic surat asılacak bi ortama yer vermedi arkamda gezdi herşey gulluk glustanlıktı sonra sofradada konuşmadık ben servis yaparken servis kaşığı yanlışlıkla halıya duştu halısalca lekesi oldu
bi sinrle aldı herkesin icinde kaşığı lavabonun icine attı ben hic bozuntuya vermedim cunku gelen benim ailemdi herkes gidince tartıştık ama değişen bişey olmadı konuyu kendi ailesini davet etmiyormuşum hic oralara getirdi eve geldiğinde zaten bomba gibiydi annem cok uzuldu ben cok utandım hala beyefendi sucunu gormeyip bana bisuru bağırdı caığırdı kucucuk bişeyden buyudu nerelere geldi şimdi yine kusuz ve konuşmuyıruz haksızken haklı olmaya calışıyor