Arkadaşlar merhaba. 15 aylık evliliğim artık can cekişmeyi gecip, vefat etti. Allah rahmet eylesin ki.
Ben 22 yaşında evlendim. Skolyoz hastasıyım. Omurga eğriliği olarak geciyor. Derecem 60, hicbir organıma bir zararı yok ve ağrım sızım da kendimi cok yormadığım muddetce yok. Ameliyat olmaya her cesaret ettiğimde doktorların "bu ameliyatı olmasan da olur" demeleri sebebiyle ameliyat olmadım.
Hikayemi kısaca anlatayım. Gorucu usulu birisiyle tanıştım. İlk tanışmamızda ustu kapalı bu hastalıktan bahsetmiştim daha sonra babam ona acıkca bu hastalığı soyledi ve en son annesi bu hastalığı oğrenmek icin annemle konuşmaya geldi. Ben o sırada evde değildim.
Bu ziyaretlerden kısa bir sure sonra nişanlandık ve 3 ay sonra evlendik. Ancak evlendikten sonra eşimin davranışları bana karşı cok değişti. Daha sonra anladım ki bu hastalığın gorseline takıldığı icin sorun yapmıştı. Daha sonra bunu annesine taşımış benim haberim olmadan, annesinin de bana karşı tavırları değişti. Evlendikten bir ay sonra da kapıma gelip senin ailen beni kandırdı diye bağırdı annesi.
Bu kandırma lafı onurumu cok zedeledi arkadaşlar. Ben bir mal mıyım da kandırılsınlar? Ama karşımdaki o kadar cahil insanlardı ki ne anlatsam anlamadılar.
Duğun takılarımı zaten almışlardı. 4 bilezik deyip 3 bilezik taktılar bana. Ben hicbirini sorun etmedim. Malla parayla saadet olmaz kafasındaydım.
Babamın evine gittim bir sure o zaman eşimi sahte hesaptan takip ettim. Babamın evinde 1 ay kaldım yaklaşık ve bu insan beni hic aramadı sormadı mesaj bile atmadı ama bu sahte hesaptaki kıza saat 1de mesaj attı. Ben de ayağıma gelen topu tabii ki değerlendirdim. Bir guzel konuştum ve evli değilim falan dedi hobaaa ekran goruntusunu aldım.
Nişanlılık suresinde annesi niye bu kadar kısa tutuyorsunuz sizin aranızda bir şey mi oldu diye sormuş eşime o da hayır demiş, annesi bu sefer benim icin acaba o daha once bir şeyler yaşadı da bu yuzden mi bu kadar cabuk evlenmek istiyor demiş. Ben bunları itiraf ettirdiğim bir ses kaydı aldım.
Bir kere de bana tekme atmıştı o da ses kaydı olarak elimde mevcut.
Şimdi bunların hepsini topladığımızda tazminat davası icin yeterli midir? Acsam kazanır mıyım?
Boşanma ve Tazminat
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Boşanma ve Tazminat