Guzel haftasonlari hanımlar. Konuyu baştan aşağı Bir solukta yazmak istemiyorum sadece genel olarak anlatıcam . Umarım guzel oneriler gelir.
Eşimle cok-da olmasa tartısız. Bu zamana kadar bana yanlislari oldu, eskort aratma sevgiliye bakma gibi vs . Herseferinde inandım yada inanmayı sectim. Kızım bu sene okulda ve bu sene cevre edindim dostluklar kurdum. Biraz kendimi onlarla motive ettim.
Tabii dışarda goruşmeler sıkıntı, mesafe var toplu taşıma kullanıyorum , yok değil haa kocamin 3 tane kendi arabası 4 tane ortal araba si var.. neden kullanmiyosun derseniz ehliyeti haketmiyormusum. Ve hakketmedigim hÂlde birsuru sebeb. Ve ben bu konulardan zaten doluyum.
Son olayımda doğum gunune birgun varken, 20 tane kutu kutu mum vs.seyler alarak gelmiş ki ben ehliyet bekliyorum.
Neyse tamam . Uzakdan misafirim geldi,diyorum yarın ne yapıyoruz, doğum gunum ya.. diyorki otur oturduğun yerde neyse rica minnet avm gidelim diyorum . Hergun gittigim avm ye goturecek eee ben diyorum ki doğum gunum 800 km dem arkadaşım gelmiş, yok diyor uzak. Bende patlattım ehliyet almıyorum birde herşeye karışıyorum diye. O saydi ben saydım ve son cumlem şu oldu birdaha arabana binmiyorum . Inşallah birgun hepsi elinden gider anlarsın cocuğunda okula ben goturcem diyorum. Ve vurdu kapıyı cıktı. Birdaha bu eve gelmem diye.
Kredi kartı benim adıma ama iş icin mobilden o kullanıyor. Kartan da ben. Adam evden cıkar cıkmaz mobilden kartım calındı formu dolduruyor yeni kart istediyor. Bunu bankamtik kartımi yutunca anladım.
Doğum gunumde eve gelmedi, ve uzerine bunu yaptı. Evet ben boşanmak istiyorum ama meslek yok, aile yok, gelir yok .nereye ? Zanediyorki ben paraya tapıyorum aslaa.
Kızımın okulu uzak. Beni cezalandırmak icin her yolu deneyecek. Paramın olmadığını biliyor. Bana akıl verin her yerden engelledim. Sesizligimi bozmak istemiyorum.
Kredi kartıyla cezalandiran koca
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Kredi kartıyla cezalandiran koca