Bugun eşim dışardan geldi. Ona bamya ve domates al demistim . O da cicek tohumu toprakları ve domates almış. Ben cicekleri cok seviyorum ekelim birlikte istemiş. Buraya kadar gayet normal tabi . Poşete baktım bamya eksik. O da markette kaldı herhalde deyip aceleyle cıktı cıkarken telini de evde unuttu. Eşim cıktı birkac dk sonra mesaj geldi aynen yazıyorum .
Hocam gec oldu kusura bakmayın
Ben değer verdiğim insanların ozelini merak etmiyorum
Siz niye bu kadar merak ettiniz anlamadım
Anlatırsam uzulursunuz .
Bu mesaj ve oncesi yok silinmiş. Bu kadın eşimin ozel ders oğrencisinin annesi . Eşim 32 kadın da 35 yaşlarında . Eşim geldi bu mesaj ne dedim kekeledi yanlış atmıştır falan dedi . Ben de bakalım yanlış mi atmış dedim" anlamadım? "Yazdım kadına . O da neyi anlamadiniz yazmis . Ben de bana yanlislikla mesaj gindermissiniz yazdim . Ne yanlisligi hocam neyse her şey karıştı yazıp gulucuk koymuş. Ben de sinirlendim telefonu kırdım . Mesaj geldiyse de goremedim . Eşimi de evden kovdum . Cok sinirliyim şu an . Eşim ağlıyor yalvarıyor ben bir şey yapmadım diye. Anlattığına gore kadın buna mesaj atmış durup dururken 3 yıldır sen benim ne cektiğimi biliyor musun diye . Esim de hayırdır hocam ne cektiniz demiş . Kadın da oğretmen . Ben de madem oyle yazdi sen niye mesajları sildin dedim. Ayrıca sanane kadından dedim . Valla sen yanlış anlama diye sildim diyor ama inanmıyorum . Boşanmayı bile aklımdan geciriyorum .
Kendime gelemiyorum
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Kendime gelemiyorum