Herkese meraba 31 yaşındayım memleketimde calışıyorum cok kucuk bir yer imkanlar inanılmaz kısıtlı artı ozellikle son zamanlar yaşadiklarimdan sonra iyce sıkıldım burdan ve artık gitmek istiyorum kpss ye hazırlandım olmadı oyle giderim dedim evlenmek cok istedim ki anormal birşey istediğimi duşunmuyorum bunu belirtmemim sebebi bazı uyeler fazla tepki verebiliyor .Her neyse oda olmadı en son sevdiğim adamin beni terk edipte evlenmesiyle olan şoku henuz atlatamadım sanırım ve bende artık istiyorumki hayatıma bakayım nebileyim yeni bi ortam iyi gelir diye duşunuyorum .Bu arada calışıyorum dedimde kpss den atandiğim bir iş değil şartları zor olan bir iş .Belirtmek istemiyorum cunku tanıdıklarımdan uye olanlar var bilinsin istemedim .Buyuk ihtimal gittiğim yerde buyuk yere gidersem yani yeri gelcek belki akşam 9 10 da cikicam duşunuyorum duşunuyorum ben nereye gitcem ya

gitmeyi evet aşırı istiyorum diyorumki peki ben nereye gitcemki tek gitcem muhtemelen ailem gelir ama surekli kalmaz benle sizin onericeğiniz bi il varmı herşeye sıfırdan başlıycam belki cok zorlancam inanin bilmiyorum kpss ye bu arada tekrar gircem hazırlancam kafam da deli sorular lutfen fikirlerinizi bekliyorummm