Merhaba,
İcim bunaldı cok. Yazmak istedim buraya..
2-3 gundur kotu hissediyorum kendimi. Onca yapılana rağmen eski zamanları cok ozluyorum ya da beynim bana bir oyun oynuyor.. dun gece cok ağladım uzun zamandan beri icim doldu. Sanki o beni aramadıkca beni bıraktığına daha cok inanamıyorum. Numaramı bile silmiş oysa.
Kalabalık bi arkadaş grubumuz vardı tatillere her yere gittiğimiz. Onun cok samimi erkek arkadaşları ve kız arkadaslarından oluşan.
Bugun story atmış kızlardan birisi ınstagramda. Cocuklardan bir tanesi evlenme teklif etmiş. Ki grupta herkes bizi ornek cift sayardı. Hicbiri yaramaz cocuklar değilerdi ama yine de gorunce icim ezildi. O da orada tabii. 1 aydır ilk kez gordum. Cok kotu oldum.
Ortak arkadaşları onların ne sucu var diye duşunerek silmiyordum, ama gormek canımı yakıyor cok. Orada ben de olmalıydım hissini atlatamadım. Arayacaktım az daha. Zor tuttum engelledim kendimi.
Psikologa gittim bugun ozel hastananede. 45 dk dinledi notlar aldı. Psikoterapi icin yine gel dedi haftada 1 kez. Faydasını goren var mı? İyileşen bu surecte.
Ben bi iyiyim bir cokkotuyum. Benim numaramı sildiğinden berii icim ofkeliydi hic bakmıyordum hesaplara. Ama yine bir kotuleştim bugun gorduğum fotoğraflar da ustune..
yazmak icimi dokmek istedim..
Ortak arkadaş fotoğrafları.. Sonunda psikolog..
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Ortak arkadaş fotoğrafları.. Sonunda psikolog..