Evet konuya gelelim. Hic bi şekilde aramadımda msjda atmadımda. Aynı şekilde oda. Ama kendisi bı kac kez watsaptan ayrılık şarkıları falan paylasıyordu durumunda bi. Ben hicbir sekilde goruldu yapmıyordum. Arkadasımdada numaraları oldugu icin o soyluyordu bana. Ama artık bunuda bıraktım bi yerlerden takip edip haber almayı falan. İlk bi 10 gun berbat durumdaydım surekli aglıyordum yemeden icmeden kesilmiştim sanki hayat bitmiş gibiydi iş yerinde surekli hatalar yapıyordum falan kısacası bitik durumdaydım. Ama baktım sacmalıyorum ne gerek var bunlara bi silkelendim bunda arkadaslarımında aileminde destegi oldu. Şuan cok iyiyim mutluyum yani. Hatta iyiki bitmiş diyorum ciddende mutlu olamazmısız. Direk kestirp atan biriyle ki gercekten sevseydi bi şans daha verirdi. Her neyse orasıda pekte muhim değil. Bu durumda olanlarada tavsıye kımse icin degmiyor. Hatalarım vardı benımde aama bu kadarınıda haketmememıstım pişman olmuştum sonucta.
Değimiyor cidden. O kadar bosuna aglamışım gec olmadan farkına vardım Allah'tan.

Sizden fikir almak istediğim konu ise şu ; Ben bu adama resmen yalvar yakar msjlar atmıştım ayrılıgın sıcagı sıcagına gel yapma yazık edersınız pişmanım hatamın farkındayım tarzında. Baya kendımı kucuk duşurmuştum. Boyle birşeyide hayatımda ilk kez yapmıştım. Heralde ilk kez terkedildim ya ondan yedirememiştim :/ Şimdi ise aklında o sekılde kalmak istemıyorum. Onu arayıp verdiği kararın ne kadar doğru oldugunu gercekten cok farklı olduğumuzun ve cidden benı mutlu edemezmıssın duşundum bunu ve gec olmadan farkına vardım iyiki bitmiş tarzında sakince son bir konusma yapmak istiyorum. Yoksa icimde kalıcak. SİZCE YAPAYIM MI BOYLE BİRŞEY ?