Kızlar demin telefonuma bir mesaj geldi.Hattım TTkom.Değerli muşterimiz mobil hat başvurunuzla ilgili detaylı bilgi icin 444...arayın diye.Benim hattım eşimin uzerine.Noterde bile bir işlem yapsa bana ve uzerine olan diğer hatlara mesaj geliyor.Bu arada uzerine birkac tane hat var.Aradım muşteri hizmetlerini hattın yasal sahibi olmadığım icin bilgi vermediler.Hattın yasal sahibi araması gerekiyor dediler.Eşimi aradım haberim yok yolla gelen mesajı dedi.Sonra muşteri hizmetlerini aramış.Bizde gozukmuyor o mesaj yanlışlıkla gitmiş olabilir yada uye olduğu yerler dolayısıyla gitmiş olabilir demişler.Akşam senin yanında da arayım dedi.Ben dun arayanı bil pulus a uye olmuştum 1gb bedava internet gelmedi daha sonra muşteri hizmetlerini aradım talebiniz alındı kaydınız acıldı filan diye Mesajlar geldi.Hatta bedava internet hattıma tanımlandıktan sonra da incelemeniz devam ediyor diye mesaj geldi.Acaba bu konuda da yanlışlık olabilir mi yoksa eşim yalan mı soyluyor.İcime bi kurt duştu ama o kendinden cok emin akşam arayım yanında icim rahat etsin dedi.Başına boyle birşey gelen var mı?Lutfen yardım edim.Mesajı da aşağıya ekliyorum