Arkadaşlar selamlar,
Bilemiyorum gecenin bu vakti kimler okur, kimler sıkıntımı paylaşır ama dertler zaten hep geceleri uyutmaz.
Şimdi gecen haftasonunu ozetlersem sanırım anlaşılır biraz.
C.tesi sabah kalkıp spora gittim. Eşime sen kahvaltıyı hazırla, hazır olunca beni cağır dedim. (Normalde coğunlukla ben hazırlarım, eşim arada yardım eder- spora yazılalı bir ay oldu, bu 3. Gidişim oldu; cunku vaktim kalmıyor)
Tamam dedi sağolsun.. spordan dondum kahvaltı yaptık, az evde işle uğraştım, cocuklarla ilgilendim, yemekti, bulaşıktı derken gun bitti.
Pazar ben erken kahvaltı hazırladım. Ev temizliğine giriştim kahvaltıdan sonra. koşe bucak temizlik yaptım anlayacağınız. Utu falan da kaldı ustelik. En son Cocukları yıkadım. Yoruldum ve uzandım.
Eşim ise.. once cocukları dışarı cıkardı, bir iki eksik vardı, onları almış. Sonra markete diye cıktı. Markete uğramamış, arkadaşıyla buluşmuş gelmiş. Ben surekli iş yapıyorum tabii bu arada. Yemek yaptım, yemek yedi yine bir şey icin cıktı, sonra geldi..sonra spora gitti. Geldi ben hala iş yapıyorum. ama misal 30 dk. Surecek olsa maksimum en az 1.30 saatte ancak geliyor.
Şimdi dunden beri yorgunluktan boğazıma inmiş, yutkunamıyorum. Midem bulanıyor surekli.afedersiniz, cıkardım, boğazım daha da kotu oldu. Aşırı yorulunca boyle tepki veriyor bunyem. Bunu kendisi de biliyor.
Yardımcı tut diyeceksiniz, yok bulamıyorum. Temizlik şirketlerinden randevu usulu bir kac kez ayarladım. Hem memnun kalmadım, hem de vakti saati uymuyor coğu zaman. Ne zaman acil temizlik cıkacagı belli olmuyor. Hafta ici gun boyu evde yokum, yine cok yoruluyorum. Ev-iş derken.. coğu zaman yetişmiyor..
Ve ozellikle bu pazar gunku durum sebebiyle kendimi enayi gibi hissettim. Ben temizlik yapıyorum, adam arkadaşıyla buluşuyor, geliyor hazır yemeğini yiyor, sporuna gidiyor. Bense yorgunluktan hasta yatıyorum şu an..El insaf yani dedim icimden..
Siz olsanız ne yapardınız, bu temizlik konusuyla ilgili de konu actım. Dediğim gibi belli olmuyor, bir onceki hafta sonu il dışındaydık.. bu hafta sonu hava şartlarından dolayı tamamen evde..
Bu arada eşime anlattım kendimi cok kotu hissettiğimi. Haklısın dedi. Ozur diledi. Bu kadar..