Derdin bu mu diyeceksiniz ama uzun suredir beni yiyip bitiriyor.

23 yaşındayım . Şu ana kadar erkek arkadaşım olmadı . Sebebi ise şu ; erkeklerle arama mesafe koymam . Hayatımda şu ana kadar gorduğum erkeklerin hicbiri duzgun değildi . Ustune para sıkıntımız ve turlu turlu sıkıntılar. Kendimi sadece ders calismaya verdim . İyi bir okula gittim , dil oğrendim hala da gelistiyorum . Mezun oldum is buldum vs. Ama son zamanlarda şunu fark ettim . Hep bir yanim eksik.

Arkadaşlarımın erkek arkadaşlari var , bana da ne zaman olacak diyorlar sevgilin. Yok demeye utanıyorum inanin . Ayrıca; bana yardımcı olacak ve boş zamanlarımı gecirebilecegim birini istiyorum . Ote yandan da, cok mukemmeliyetciyim, birini beğenebilir miyim bilmiyorum .

Cekingen bir insan olarak sorum şu : Nasıl ve nerede biriyle tanisabilirim, hatta ilk adımı nasıl atabilirim ?

Ekleme : Aslında 2.sayfada belirtmiştim ama burada da belirttim . Şu ana kadar hic boyle bir arayış icinde olmadım . Sevgilim olsun diye dert edinmedim . Daha doğrusu hep ikinci plana attım . Cevremde erkek olsun kadin olsun hep mesele yaptılar bunu . Mesele yapanlar da buldular genelde .Benim başka onceliklerim vardi . Zor bir hayatım oldu, başkası ile ugrasmak istemedim . İyi ki boyle yapmisim bu konuda problem yok ancak artık bence bazı şeyler değişmeli .

İkinci olarak ; benimle konuşmak isteyen flort eden şu ana kadar fazlasıyla kişi oldu ama ben bir şekilde uzaklaştırdım onları . Hatta hoslandigim biri olsa bile mesafe koydum arama uğraşamam diye . Ancak ; şimdi bu durumun bir alışkanlık haline geldiğini fark ettim ve bunu kırmak istiyorum.

Ayrıca; ilk adımı benim atmam gerektiğini de duşunmeye başladım . Yoksa, tam olarak kafamdaki o kişiyi bulamayabilirim. Cok deneyimsiz oldugum icin bu konudaki deneyimlerinizi almak istedim .