arkadaşlar benim eşimle ciddi bir problemim var. İletişimsizlik. (10 yıllık evliyiz).iki de cocuğumuz var.. calışıyoruz gun icinde.
.akşamları ama Ne konu acarsam acayım yok, konuşmuyor. Sohbetin devamı gelmiyor. Onceleri sorun bende zannederdim, sanırım bu da değil. Cunku konuştuğum yakınlarım, arkadaşlarım hep ‘seninle konuşmak cok iyi geldi ’ der. Moral bulurlar, yol gosteririm. Oyle gunluk şeyler de olmaz. Bazen tarih, bazen felsefe. Her şey vardır konumuzda. Uzlaşırız veya kutuplaşırız. Farketmez. Ortak bir karara varırsak uygularız, gezi gibi, kitap yazma, Cimer ’e kulturel konularda şikayet ve oneriler gibi.. ama eşim arkasını donup uyuyor bildiğin. Cevapları bir-iki kelimeyi gecmez. Dun de bu yuzden moralim bozuldu. Şiir okudum. Hadi sen konuşmuyorsun, su da senden bana gelsin diye bir şiir daha okudum. Ulke gundemini acıyorum konu olarak falan. Hic bir tepki yok.
Hayır yani arkadaş ortamında bildiğin neşeli konuşkan bir adam. Herkes susar biz onu dinleriz. Dinlerken de başka birini dinliyor gibi hissederim..yeni olaylar duyarım, benim haberin olmamıştır ama. Bu tezatlıkla beraber bu konu beni mahvediyor.ona gore konuşuyor işte sorun yok. Sevip sevmeme mevzusu desem, bilemicem.. kimsenin icini bilemeyiz tabi. Ama sever yani, ilgilenir, sarılır, sarılırken oper. Surprizler yapar. Ama ben hoşsohbet olalım diyorum o da yok..
nedir bunun cozumu. Ne yapayım..???