Mrb kk kadınları buraya cidden hata yaptığımı duşunduğum icin geldim.
Ben netten biriyle tanıştım hayatımda ilk kez ve ne cesaretse tam tanımadan buluşmaya gittim adam nerdeyse 38 yaşında biriydi konuştuk falan bana sordu ne duşunuyorsun hakkımda falan bende hic tanımadan ne soyleyim ama icten hoşlandım ondan sonra eve donunce msj atmş bende aradım baktım teli kapalı evli olduğunu anladım yoksa neden kapatsın teli zaten yaşıda orta yaştı konuşmaları biraz muamma ordan tahmin ettim evlisin dwdim evet dedi neden anlatmadın diyince cok hoşlandım falan filan bir suru hakaret ettim sonra dedi buluşalım anlatıyım ben dayanamayıp buluştum dedim yaptığından utanman gerek falan mutsuzum dedi bu yalanı heralde butun evli adamlar atıyor belli bir daha arama yazma dedim bitirdim ama ben nasıl bir boşluktaysam bu adamı sevdim sempatik bir adam heralde etkilemek icin oyle davrandı buda var şimdi o hareketleri hep aklımda nedense unutamıyorum icim icimi yiyor ama yaptığımda rezillik yani onada dedim bende sende mutlu olamıycaz bir gun başıma gelir bu diye ama beyni ortulmuş sanki birde namaz kılıyorumda diyor utanmadan neyse işte napıyım ben yazmamak icin kendimi zor tutuyorum beni yaptığım hatadan dondurucek yorumlar yaparsanız yardımcı olucaksınız eleştirin ama kufur etmeyin lutfen bir dosta nasihatınız nasıl olursa oyle davranın onun icin burdayım yaşımda 24 yardımcı olun bana