Merhaba hanımlar. Hayatımda kendimi bu kadar kotu durumda hatırlamıyorum inanın. Dunyada bin turlu dert var sağlığım yerinde cok şukur ama icim almıyor bunca haksızlığı dayanacak gucum kalmadı.
Bir iki defa buraya konu actım okuyanlar vardır birkac ay once en buyuk derdim sevgilimle yurutmek zorunda olduğumuz uzun mesafe ilişkisiydi. 7-8 ay once merkezi mesleki bir sınava girdim ve epey yuksek bir dereceyle kazandım, başka bir şehirde yerleştim ve işe başladım. Kendimle gurur duyuyordum hep universiteyi başarıyla bitirdim başka bir şehirde kendi ayaklarımın uzerinde duruyorum dedim binlerce kez şukrettim. Ama gel gorun ki birgun kurum bana "guvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sebebiyle gorevinizde devam etmeniz uygun gorulmemiştir'' diye tebligat yolladı. Pılımı pırtımı toplayıp beş parasız memleketime donmek zorunda kaldım. Şimdi hic bilmediğim avukat, dava, hukuk, itiraz vb. şeylerin icinde buldum kendimi. Şimdi aranızdan bazıları diyecek istersen Turkiye birincisi ol demek ki devlet memuru olmak icin sakıncalısın. Ama inanın işler oyle değil. Bir yıl boyunca afedersiniz eşşek gibi calıştım. Arkadaşlarım iş ararken ben 40 derece sıcakta ders calıştım. Annemin maddi ozgurluğu olmadığından babamın da bana vermeye değer gorecek parası olmadığından sevgilimden ablamdan aldığım paralarla sınava girdim. Kazandım. Hayatımda hicbir zaman yanlış kotu olabilecek, birinin gelip bana sen devlet memuru olamazsın diyeceği kadar bir şey yapmadım. Benim emeğimin karşılığı bu mu? Birkac ay once beni arayıp tebrik eden insanlar şimdi telefonlarımı acmıyor. İş arıyorum neden seni işe alalım sakıncalısın demek ki diyor. İş icin lazım olan bir belgeyi cebimde para olmadığı icin alamadım ve iş başvurusu yapamadım. Nasıl cıkacağım bu haksızlığın icinden gercekten sabrım tukenmek uzere lutfen bana yol gosterin.
Kendimi dibe batmış gibi hissediyorum nasıl cıkarım?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kendimi dibe batmış gibi hissediyorum nasıl cıkarım?