Kızlar o kadar mutsuzum ki napicami şaşırdım mutsuz bı ailede buyudum zira kardeşlerim de oyle babam hep kendi dediği olsun isteyen olmazsa bağırıp cağıran hakaret eden şiddet uygulayan bı insandı hep evlendim kurtuldum o evden ama gel gelelim annem bu adamla aynı evde yaşıyor şiddeti yok artık ama hakaret bağırma hala devam ediyor annem o kadar pusturulmus bı kadın ki bu haline cok uzuluyorum babamdan cok korkup cekiniyor elim ayağım bağlı hicbisey yapamiyorum gelelim konuya annem depresyon hastası zaten cok hassas kırılgan karşımdaki insana bişey olmasında olan herşey bana olsun diyen melek gibi bı insan.Bu sebeple depresyon hastası ve yillardır hap kullanıyor hastalığına sebep babam bana gore ve şuan babaannem de evde babamda issiz evde suan annem yine rahatsızlandı hapa başladı bende babama babaannemi bize getir dedim annem nefes alsın diye babamda ben otobus alicam ondan hastalandı annen dedi sencede alayım mı dedi bende anneme sor dedim annemde ordan biseyler diyor başladı bağırmaya zaten bu evin atasi benim ben ne dersem o falan bende yılların birikimiyle annemi insan yerine koymuyorsun amacın annemin olumune sebep olmak yine evlenmen dedim o sinirle teli suratıma kapattı ama zerre umrumda değil olayları kardeşime anlattım oda gidip babamla kavga etmiş babamda siz gibi evladım yok gelmeyin evime demis beni arayıp cevirdigin dumenleri biliyorum abine sen anlattin dedi bende bizi biraz sevseydin boyle olmazdı dedim babam dışarıya karşı melek gibi herkese hanımefendi der cok kibar davranır maskesi kapının onunde duser eve bambaşka bir insan herkes melek gibi baban der ama icimizi bilen olmaz anneme cok uzuluyorum ben onun yerinde olsam bı saniye evli durmam ama annemin kafası işte asla asla boyle birşey duşunmuyor babamda laftan anlayıp duzelen bı insan değil siz olsanız nasil bı yol izlerdiniz o kadar caresizim ki babam yuzunden evimde huzursuzum okuyan yorum yapan herkese tesekkurler