Merhaba herkese,

Bugun yaşadığım bir durum uzerinden size sormak istediğim bir şey var.

Ben ısrardan nefret eden bir insanım. Ama bana mı denk geliyor bilmiyorum ama yakınlarım hep ısrarcı insanlar ve bunu nasıl aşabilirim bilmiyorum.

Benim cok yakın bir arkadaşım var. Gercekten onu severim ve ona karşı kırıcı olmak istemem.
Fakat bazen o kadar bunalıyorumki onunla goruşmekten kacındığımı farkettim.

Bir erkek arkadaşım var. 7 aydır birlikteyiz. Kendisiyle haftaici hergun goruşuruz. Goruşme fırsatımız varken onunla vakit gecirmek istiyorum. Zaten goruştuğumuzde azıcık bir şey gun icinde. Bunda bir sorun olduğunu duşunmuyorum. Bunun dışında arkadaşıma da zaman ayırmaya calışıyorum. Mesela bugun arkadaşımla buluşcaktık. Erkek arkadaşım şehir dışında olduğu icin 2 gun goruşmemiştik. Bugunde birkac saat onunla vakit gecirelim dedik. Saat dortte de arkadaşımla goruşcektik. Ona bin defa dedim ki dortte uygunum. Dortte musaitim. Dortte ayrılacağız vs. Bunu kac defa belirttimki beni arayıp darlamasın diye. Ama asla anlamamış olacakki bir bucuk saat onceden beni arayıp hadi ayrılın artık, yeter goruştunuz. Telefonu ver ben soyleyeyim. Bir saat seni bekleyemem. Şimdi gel yanıma. Nerdesiniz. Bende aynı yere yakınım yanınıza gelip seni kacırcam vs diye beni bunalttı. Ve ben cok rahatsız oluyorum bu durumdan. Cunku ben eğer arkadaşım sevgilisiyle beraberse onu ararken bile kırk defa duşunuyorum. Rahatsız etmek istemiyorum fakat aynı şeyi goremiyorum. Erkek arkadaşımla o an vakit geciriyorduk. Huzurluydum onemli bir şey konuşuyorduk. Aradı acmadım, mesaj atmasını bekledim. Cunku konuşmamın bolunmesini sevmiyorum biriyleyken. Mesaj atmadı. Art arda kırk defa aradı. Arıyor arıyor arıyor. Asla pes etmiyor. Sonra actım yukarda soylediklerimi soyledi. Kendimi cok rahatsız hissettim. Erkek arkadaşımla gecirdiğim vakitten de birşey anlamadım.

Hadi beni gectim, erkek arkadaşımda ona ayrılmak icin soz verdiğim saatten erken ayrılırsam kusuyor alınıyor. Yani beni bu kadar arada bırakmasına gerek yok bence . Cunku onunla o saatte sozleşmişim. Gun icinde kırk defa belki X gec gelir. Belki gelmez o zaman yanıma gelirsin vs diyor. Erkek arkadaşım gelince off neden geldi az goruşun yeter rahat bıraksın seni vs diyor.

Ben cok rahatsız oluyorum ve onu da kırmak istemiyorum o yuzden napcağımı şaşırdım.