İyi akşamlar sevgili hanımlar;
Arkadaşımla ilgili konularım vardı erkek arkadaşıyla sorunlar yaşıyordu.En son olayda ayrılmışlardı.4 gun sonra yeniden barıştılar (burada soyleyen hanımlar olmuştu bitirmezler diye) dun YİNE kucuk bi tartışma cıkmış.Arkadaşımın onda kucuk bi sus biblosu varmış.Bi eşi kendinde bi eşi onda olan kucuk bi biblocukmuş arkadaşım hediye etmiş ve onun icin anlamı varmış.Cocuğa “sen onu hic hak etmiyorsun gonder bana artık.” demiş.Cocuk kabul etmiş gondermiş.Kargoyla gondermiş ama karşı tarafa odemeli gondermiş arkadaşım işteyken gelmiş kargo annesi evdeymiş o almış.Odemeli olduğunu duyuncada cok kızmış.Arkadaşıma bi daha o cocuğun adını bile duymak istemediğini,kesinlikle kabul etmeyeceğini,telefonlaşmalarını bile istemediğini soylemiş.Kız cocukla duzeleceklerini duşunuyormuş bu yuzden bitirir mi bi insan diye soruyor.siz olsanız ne yapardınız?
Yani aslında olay kargo parası değil.İkiside calışıyor.Cocuk instagram yuzunden arkadaşımı cok uzuyordu.İyi kotu hallettiler o konuyu.Ama annesi kızını surekli uzgun surekli ağlarken gorduğu icin istemiyor bu cocukla olmasını.Doğum gununde arkadaşıma hediye gondermediği icin “doğum gunun kutlu olsun” bile dememiş.Anlayamıyorum bu ilişkileri ben artık...