Eşim iki haftadır yoğun. Bir kursa başladı. Kurstan uc gun once biz taşındık. 20 aylik kızım ve benim ağırdan almamdan dolayı tam anlamıyla yerlesemedik ama bize engel bir durim yok. Tum kiyafetler boş odada yazlik kışlik ayari yapilacak. Bir de ayakkabılık alıp ayakkabıları ayarlamamız gerekiyor. Cocuk ilgi bekliyor diye onemsemedim.
Eşimle epeydir sorunumuz var. Beni dinlemiyor. Aile terapisiyle cozmeye başlamıştık ki maddi olarak bizi zora sokuyor diyip gitmek istemedi. Ben de ısrar etmedim. Eskiye donduk. Ne zaman bir sey soylesem tepki vermiyor. Duydun mu dedigimde bir sey mi dedin tekrar soyle diyor. Soylemiyorum. Ya da ne zaman konussam telefonda konusurken buluyorum. Yine beni dinlemiyor. Telefonda isen soyle boşuna konusmayayim diyorum, o da yok. Antrenmandan geliyor anlatıyor gununu dinlemiyorum. Mactan geliyor, sormadin ama iyi gecti diyor. Oğlen corba yaptim gel dedim. Geldi icti. Giderken gelmem ordan sahaya gececegim dedi. Telefonda da evde bir corba icer gelirim dedi. Ben de yemek yapma geregi duymadim. Kizimla corba yetiyor bize. Beş gb geldi yemek sordu. Gelecegim diye kesin bir sey soylemediğin icin yapmadım, dedim. Corba var dedim. Geldi yanima bir sorun mu var soğuksun dedi. Sen nasıl davranıyorsan oyleyim dedim. Ben yorgunum ondan boyleyim diyor. Ben de yorgunum dedim. Pide ister misin dedi. Istemiyorum, bana corba yeter dedim. Gitti disarida yedi. Giderken gec gelirim dedi. Net konusmuyor. Her gec gelirim dediğinde " istersen gelme" demek geciyor icimden ama tutuyorum kendimi.
Uzatıyorum cunku ben kendimi haklı goruyorum. Benim goremediğimi gorursunuz diye yazıyorum.
Kuafore gitmem gerekse haftada bir gun ikimizde evde oluyoruz. Sen cocukla ilgilen gidip geleyim diyorum. Bakıcıya bırak diyor, kendisi araba yikatmaya gidiyor ya da mac izlemeye gidiyor. Bakıcının gunu degil diyorum. 3 haftadır kuafore gitmiyorum kızdıgımdan
Bıyıklarımız yarışıyor resmen!
Arada bir kızı uyutur dunyanın en iyi babası ilan eder kendini. Takdir bekler. Onceden iltifat ederdim, son zamanlarda bıraktım. Benim surekli yaptığım is uyutmak. Eve haftalik temizlige yardimci geliyor. Temizlik yapmıyorum. Bazen temizlige verilen para fazla geliyor. Calıştığımı, vaktimi cocugumla gecirmek istedigimi ve temizligi sevmedigimi(en basta soylemistim)soylemistim. O nedenle bir sey diyemiyor. Ucretsiz izne ayrilmak istedigimde genis genis harcamaktan vazgecemeyecegini soyleyen o Ben zaten cocugumu bakiciya verip az zaman geciriyorum. Bir de temizlikle geciremem. Onu kabul etmediyse bunu edecek diyorum. Inatlasma mi derainiz ne dersiniz bilmiyorum. Icimden sıcak davranmak gelmiyor.