Selam kizlar..
İlk paylasımım olucak.. 3senelik evliyım.. bı kizimiz var 2yasında ikimizde 40 merdıven dayamiş insanlarız.. bakıldıgında mantık efendi dusuncelı bakımlı dusuncelı!! bi eşim var.. bu zaman zarfında baI tartısmalarımızın boyut deyıstırmesıne gıdıshatın nasıl yon vermesigini anlayamıyor.. suclu.. ozur dıleyem altan almasıngerek ben oluyordum.. huzur olsunda kımın haklı kımın haksız olması onemlı degıl dıye dusunuyordum.. baya cok sıstım..
Sureklı eleştirilmekten.. yaptıgım yemekten elbısemın altına gıydım ayakkabıdan.. sacmın ortumun rengıne kadar elestırı.. yanı fıkrını soylemenınde bı usulu var.. demi ama.. sureklı kendini ovmesı cevrenınde erkezı ezık gormesı.. kımseyı begenmemı.. herkezı elestırıp yargılaması benı cok rahatsız edıyor.. konusmayı cok kez dnedım.. ona bısey ogretmwye calısmamdan rehetsızlık duyuyor fıkırlerımı hıc dınlemez veya sacma bulur.. ay hangı bırını anlatayım.. her kavgada ayrılalım demesı artık sınırıme gıdıyor cocukmusun ne buuı tırıp.. gecen.. yıne bana soyle bı laf ettı” sen kımsınkı” seklıyde baslayan cumle kullandı dedım ben eşinim.. bunu hala kabul edemedıysen gıdersın dedım..
4gun sonra bosanma konusması yaptı.. benı suclayarak baslatı tabı ve sırf benım adıma konustu.. ben sevmıylrumus o benım ıstedıgım gıbı bırı degılmıs.. falanda falan.. dedım benım dusuncelrım senın ıcın buladar onemlıyse ıstersen ben fıkrımı soylıyeyım.. benım adıma konusma dedım.. ama gerek duymadı.. o herseyı bılıyormus hıssedıyormus!!! herseyı dusunous kararlamıs.. zaman ıstedı ev bulunca tasınırım.. kızımızı su zaman gormeye gelırım.. avukatı soylr hallederız felan hersey dusunulmus.. ses etmedım..
tokum artık bu laflara bı ınsan 3senede buladar nasıl bezdırılır allahım
suan her fırsatta assaglıyor seytan tut kolumdan at sokaga dıyor.. gıdermıkı bu
Sıstımmmm resmennnn sıstım!!!!

Buna benzer olay yasayan varmı??? Narsıstlerle muhakkak tanısmıssjnızdır.. tum ozellıklerını tasıyor.. nasıl ınsanım dıye geIyorlar ortalıkta